Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Та ні, моя шуба дуже скромна, і зовсім не має вигляд дорага багата. Але мені в ній зручно. І одну шубу можна носити років 10, тому шкоду тваринам я не дуже нанесла.
-
Это точно 😆 но в такую погоду их все равно жалко…
-
Ну это тогда разговор в том числе о том, что одежда из искусственных материалов часто производится в странах с другими экологическими стандартами, чем в Канаде, с использованием детского труда, в ужасных для работника условиях. К сожалению, нет идеальной схемы потребления, кроме как его в целом сокращать. Но лично я пока не готова. Работаю над собой.
-
Как хорошо живут бомжи в Канаде 🤣
-
Это так же как сортировка мусора, покупка одежды в секонде, чтобы ее повторно использовать, так и меховые изделия. Различия во взглядах на жизнь
-
Бо вони розуміють що ніякий пуховик не зігріє так як натуральне хутро. І можна ж шуби робити не з дорогих тварин які занесені в червоні книги
-
От і я про це.
-
Так я вам просто відповідаю на питання «Чому?» Що і кому їсти чи носити- особисте діло кожного.
-
Індиків, перепілок, і багато інших, тобто про ситість животів не можна забути, а от про шубу для того щоб було тепло в не хворіти, то це гріх і моветон
-
А курей ви не вбиваєте щоб їх з'їсти?