Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Не соглашусь коллега😁 Секонд это хобби и стиль жизни))) Был тут в местром секонде, не из дешёвых притом, сугубо разведать ситуацию что по чём. Купил собакам мяч за 1 доллар, который в Canadian Tire 12 стоит. Стоял в очереди и был в шоке. Люди огромными корзинами выгребают шмотки. То ли не умеют покупать, то ли... его знает, убитые в хлам джинсы стоят 25 кад и новые в Walmart 17. Или дедушкин пиджак 60х годов за 40кад, худи с пятнами,которые нн отстирать за 30кад... Нужно это просто принять
-
Varagesale amazing app 👍👍👍
-
Дякую!
-
Доречі, в будь якій бібліотеці можна запитати. Плюс, тут в бібліотеках можна зробити запит на будь-яку книжку і бібліотека замовить її для вас з іншої бібліотеуи або навіть купить
-
Легенько читається, гарний друк, папір не ріже око. Маю дві частини .
-
В нас тут точно нема, бо ми трішки далеченько, в Порт Алберні. Але пошукаю
-
Дякую, напишу!
-
Чи він перевіряв у шкільній бібліотеці? Там теж можуть бути дитячі книжки українською
-
Так, акуратно. Ми в Порт Алберні зараз. В лічку напишу
-
В приміщені УКЦ є українська бібліотека. Напишіть на ФБ сторінку бібліотеки, можливо в них є щось. www.facebook.com/profile.php?id=100087310630459 Бібліотека відкрита що суботи з 10 до 12 pm
-
Син читає акуратно? Маю дві частини " Казки баби Гавришихи" Можу дати почитати. Лиш прошу ставитись акуратно, бо книга підписана автором .
-
Привіт! Друзі, хто знає, де і як можна купити книги українською? Молодший син просить книжечку😭, а ми не брали з собою, бо й так речей багато ще й тварини🙈, не було місця. Шукаю щось типу дитячого детективу для віку 9-10 років. Буду вдячна за рекомендації🙏
-
Він уже у мене вдома) якраз його я купила.
-
В Homesense . Я аж розчулилась . Так і пішла з одним... обійнявши .
-
Це де така краса?)
-
Якщо хтось шукає частинку України- вона тут є!
-
Это у вас адрес УКК - Украинского культурного центра. Мы там уже не собираемся, как раньше. Теперь мы встречаемся раз в неделю по воскресеньям в зале украинской католической церкви. И каждую вторую пятницу в центре Армии Спасения. Там можно знакомиться, общаться, получать гуманитарную помощь.