Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
📼 Получение ПМЖ в Канаде людьми пожилого и пенсионного возраста Запись прямого эфира 7 сентября. 00:40 — вводная часть 04:06 — гуманитарная программа 11:06 — гуманитарная программа на примере 17:13 — что такое гуманитарные обстоятельства 29:24 — когда можно подавать заявление 32:54 — о финансовой помощи украинцам 37:12 — достаточно ли гуманитарных обстоятельств в конкретной ситуации 38:29 — критичен ли отказ по гуманитарной программе 39:19 — гуманитарная программа работает во всех провинциях 40:38 — влияет ли гуманитарная программа на другие варианты 43:11 — через какое время подавать заявление 47:50 — оффтопик о выборе провинции 49:33 — работа в Канаде и гуманитарная программа 50:58 — сроки рассмотрения 53:32 — медицинские осложнения и гуманитарная программа 54:59 — вопрос от украинки, которая давно не живёт в Украине Предлагайте темы для следующих стримов в комментах. #recording #hc 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат
-
-
Дякую
-
-
Ну зрозуміло, шо він так і робить і працює не офіційно, встає о 5 ранку і поки їде в автобусі-вчить Але ж так довго і результату можно очікувати ще довше То не дома, з книжками та додатками у тел ))
-
А таке питання ще, скільки днів чекали після медогляду?
-
Дякую, заїду завтра до лікаря запитаю
-
Всім привіт. А чи хтось знайшов майстра манікюру/педикюру у Вікторії (щоб через 5 днів манікюр був манікюром🤦🏻♀️) Напишіть в особисті. Дякую, гарного вечора.
-
Підкажіть будь ласка. Ми пройшли medical exam та є бажання змінити документи на open work permit, бо дружина має бажання працювати з дітьми, я доречі теж не залишаю ідею кібер гуртків для дітей та гуртки по 3д моделюванню та косплею. Куди надходить документ з результатами, який потрібно додати до анкети? Поштою на адресу проживання, на email, чи потрібно самостійно забирати. Бо прийшла смс з поміткою спам, і тільки мені, що ви недавно було у кліниці, та потрібно зареєструватися на Islandhealth.ca і там слідкувати за результатами. Чи про ці результати чи документ і є мова, який треба долучити до анкеты на новий work permit. Дякую заздалегідь
-
Також можу 4-5 PM
-
можу на 4-5 PM
-
Друзі, на п'ятницю потрібні волонтери на Meet and Greet. 4-5 PM: - 2 людини допомогти розкласти продуктові набори - 2 людини на кухню розкласти снеки, приготувати каву та чай - 2 люлини допомогти викласти гуманітарну допомогу (косметику, шампуні) 5-6:30 PM - 2 людини допомогти видавати продуктові набори - 2 людини слідкувати за порядком в залі (прибирати порожній посуд, сміття, поповнювати чай/каву) 6:30-7:00 PM - 2-3 людини прибрати, завантажити посуд в посудомийку, розтавити на полиці + 1 людина зустрічати людей (записивати в список, видавати іменні теги) - з 5:00 до 7:00
-
Якщо будете завтра у салвейшн армі, можемо познайомити доньок (в мене доньки 13 років)🙂. Та ще вона ходить туди ж по п'ятницям до youth club - там підлітки грають у різні настільні ігри та спілкуються. Можливо вашій буде цікаво