Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я вже раніше написав що є одна важлива перевага оновлення цього Ворк Перміту. Оновлений WP видається знов на три роки від дати заповнення нової application. Я відправив оновлену application після 2.5 місяців перебування в Канаді і в мене знов WP на три роки.
-
Доброго ранку. Все Має бути дуже просто. Якщо нема тієї строки то це означає тільки те що ви раніше вже заходили до свого акаунту та вже відкрили новий application, тобто ви не маєте можливості відкривати більш ніж одну форму. Зайдіть до свого кабінету та видаліть вашу попередню application і тільки після цього можливо починати з початку та створювати нову application. В мене була теж сама проблема.
-
Благодарю 🙏❤️
-
Анастасия, во-первых, снимать ограничения с open work permit не обязательно, а только если вы планируете работать в индустриях, на которые наложены ограничения. Во-вторых, вам, по-видимому придётся создать новый профайл. Перейдите по ссылке, которую вам предложили ниже, создайте новый профайл, в нем должна быть искомая опция. Убедитесь, что у вас новая версия Adobe и актуальный браузер.
-
Дякую❤️🙏
-
Є вакансія з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00 дезінфекції будівлі. Платять 17,50 за годину. Це в офісній будівлі в центрі міста поблизу Чайнатауна. Кажуть, що робота не сукладна, але потрібен хтось, хто може почати якомога швидше. Напишіть мені в приват, якщо вас цікавить пропозиція, я надам контакти роботодавця.
-
Дякую, але щось не виходить((
-
А хіба не треба після проходження мед огляду оновити існуючий, щоб він був без обмежень? Далі 90 днів на проходження мед огляду, пройшла. Що далі, підкажіть ,будь ласка?🙏
-
Стало ще менше опції😭
-
Так,прилетіла два місяці тому, пройшла мед огляд. Тепер потрібно замінити існуючий ворк перміт на новий, я правильно розумію? Дякую за відповідь 🙏❤️
-
Если подходите под критерии и срочно-помогут
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel0fiqUNYWpBIfYK1WVnkncDGEOzOn1SxRTDwmPScDsw_Dlw/viewform
-
Доброго дня! Намагаюсь оновити work permit. Все роблю за інструкцією але немає кнопки" візітор і тд" Може в когось теж було і може хтось порадити що роблю не так? Дякую