Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго вечора, а хто знає чи почалися заняття у української школи по суботах та неділях для дітей?
-
Дякую
-
якщо курс 1 USD = 1.38825 CAD, то 138 долларів за 100 американських. Чи є додатково зверху ще якійсь податки чи платежі?
-
В середньому від 1,30 до 1,39
-
Скажіть, будь ласка, скільки отримуєш на руки канадських доларів за 100 американських?
-
Приходьте на урок сьогодні в приміщенні Української Католицької Церкви 3pm-4pm www.facebook.com/groups/ukrainevictoriabc/permalink/2695930750615056/
-
Ну, я лиш жителів кацапії таких бачила в canadian tire. Шеймились біля каси самообслуговування.
-
Коли випадково зайшла в чат, Да, Лізонька?)))
-
а я тут при чому?
-
Шановна JJ. Дякую за пораду слухатись вашої поради)) Але якщо ви причитаете що я писала- то я сказала, що маю досвід роботи хіропракта (не тільки в Вікторіі) (але й В США). Я знаю що вони всі навчаються- і розумію що курс навчання однаковий приблизно. Я ця система мені не підходить . Для мене не працює. Тому я питала про інші варіанти. Але чомусь в цьому чаті люди не чують один одного і займаються якоюсь боротьбою або зовуть подруг які додають такі терміна як "хамство" .. Дуже жаль що війна не зробила нас добрішими. Але я гадаю що Маша та Ліза молоді -тому в них така реакція))
-
та ви, пані, мазохістка. 😂