Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
-
Дуже дякую
-
Яке саме посилання?
-
Постараюся пояснити
-
Роботодавець питає чому у мене немає в ворк перміт, бо йому потрібно. І питає чи я не знаю чому його у мене немає, і чи можу я взнати де його отримати
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=163&top=17 Це заявка, яку подає роботодавець до держави, щоб та дала згоду найняти людину з іншої країни. Це все кілька місяців, та раніше коштувало 1000 для роботодавця. Не всі роботодавці знають як це робити, тільки ті, що працюють з імігрантами. Ви самі не можете це зробити.
-
Так, але у нас в ворк перміт немає цього коду, є рядочок з LMIA, a самого коду немає. І він мене питає чи я не знаю як я можу його отримати , бо інші іноземні працівники мали цей номер в ворк перміт,
-
Гарно Вам дякую ❤️
-
Друзі вітаю. Маю питаннєчка до вас. Підкажіть будь ласка з приводу MSP. Отримали сьогодні 5 листів (по 1 на кожного апліканта) Вірно чи я зрозумів? Через деякий час будуть індивідуальні картки з номером без фото, чи потрібно їх міняти, якщо да, то підкажіть де та як? Чи потрібно реєструвати карту за посиланням managingyourmspaccount? Заздалегідь дуже дякую
-
На Ворк перміт немає, а мене питають цей номер
-
Скажіть будь ласка де можна отримати LMIA number. ???
-
Дякую, шукаємо!