Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Це типу купа людей у парках і т д?
-
Хайкінг, спорт, а також ходять по ресторанах, барах, та у кіно :) Багато хто п‘є алкоголь, ходить по клубах і курить траву, здебільшого молодь. Але є і багато тих хто за здоровий спосіб життя. Люди тут дуже багато рухаються, люблять відпочинок у стилі outdoor activities
-
Дякую вам за відповіді на не дуже кмітливі питання для неслаборозуміючих. Піду я по справам.
-
Впринципі як і в інших містах...
-
Ми почали: http://bit.ly/3HOfvpP.
-
Те що продавати або розповсюджувати все ще нелегально.
-
Взагалі не порівнюю, просто мені цікаво як воно в реальності уживається з нормальним життям.
-
І що це змінює?) Я читала і оригінальні новини з урядового порталу і для мене різниця на вплив для суспільства не відрізняється від перекладу і того що там написано, суть одна. Це поки на 3 роки, і з вірогідністю в 99% це нововведення зроблять постійним :)
-
Жив в гуртожитку де цей запах був наче з моменту здачі будівлі в експлуатацію, мені важливо тільки той аспект чи докучають ці люди іншим.
-
Ну я бачу в цьому позитив тому шо в Канаді тюрми не забиті наркоманами, і вони намагаються садити насамперед тих хто виготовляє та продає, але з іншої сторони трава легальна, і через неї люди потім пробують більш важкі наркотики ( хто б там що не казав)
-
Конкретно цей чоловік уточнив що це не легалізовано а декріміналізовано, а ви запитали що це міняє. І я вам відповів що це міняє.