Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ого, ну це тоді норм тєма, можна просто ігнорувати.
-
А у вас зараз 10 те число, а у мене 11)))
-
Я вообще непонимаю кипиша насчет этого закона среди бывших соотечественников. Просто нужно понимать что алкоголь, который является сильнейшим нейротоксинином и по степени наносимого вреда организму сравним с героином, является вполне легальным и большинство из вас его употребляют регулярно. Так почему другие люди которым не нравится алкоголь не имеют право употреблять что-то другое? Каждому свое и нужно считаться с другими людьми
-
По факту?
-
Ну взагалі справа в тому що щоб стати Алкоголіком тобі потрібно систематично вживати алкоголь на довгому протязі часу що ти не зможеш робити, бо ну хріново стане кожному від такого, а от з наркотиками по іншому, в цьому плані вони більш небезпечні. Хоча тут плюсую, алкашка це гімно.
-
Взагалі розмова тупикова. Тому облишмо.
-
Проте я чув міліон історій від цих же планокурів про те шо в них немає мотивації шось робити.
-
Да. Есть же чарты исследований. Алкашка чуть безопаснее героина по физическому вреду организму Да и если взять статистику, по совку бывшему скажем, большинство убийств на бытовой почве происходит под действием алкоголя. А вот чтоб один травокур замочил другого потому что они шишку не поделили, таких случаев я не слышал
-
Плюс знаю особисто людей які кидали алкоголь тому шо самі прийшли до того що це диструктивно. А скільки ти знаєш людей які прийшли до такого висновку вживаючи наркотики? Я от нікого не знаю. Такі люди є звичайно але їх мало. Висновок? Від алкоголю легше відійти.
-
-
Йти я думаю буде так само, а от кошти заощадите. Правда потрібно буде запаритись...
-
Декілька днів назад хтось обговорював отримання посилки через Meest з України. Казав навіть шо дешевше ніж через Канадську пошту
-
Це рофл?
-
Вы с какой целью интересуетесь?
-
Про наркотики: Я цікавився історією ВС, цей спосіб направлено щоб обезкровити приток грошей наркомафії, яка століттями там існувала і мала прибуток со сбиту наркотиків. Звісно я не знаю як зараз з мафією, но то що зараз вузьки кітайські вулички - це туристичні міста, а не кримінальні локаціі - всім відомо.)) Тому покращення є))
-
Дуже сумнівний захід, як і сьогоднішній день з BC Ferries. Не можу передати атмосферк, усе якесь як штучне розуміння твоєї ситуації, штучна посмішка, штучне розуміння, усі ТУПІ як пень запитання, та ще й фінал - а згодні ви робити на нас у режимі on call. Робота мрії, подихати з голоду та від боргів та чекати мани з порту 😁 Можете кидати тапки, але я сьогодні мав бесіду з місцевими друзями у Вікторії, за останній рік якась халепа в низ, дуже багато у них скасувань рейсів, а це дуже багато втрачених грошей та й сподівань, бажаючих мало. У цей заклад за проблемами мови важко потрапити, а тут в говермент 😁
-
Та я знаю що ви майстер сарказму 100lvl. Та маю пряме запитання, як це може допомогти тому, хто має руки, мозог з розумінням та бажання працювати? Ваше побажання дороги назад? 🤣🤣