Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Чудова Українська Католицька Церква Вікторії Дуже душевний отець Юрій! Православна теж є, але то хтось інший зможе підказати www.facebook.com/stnicholasvictoria?mibextid=ZbWKwL
-
Це ж католицька? Я б ліпше до рідненької православної. Але дякую. Може, так теж можно. Вони святять пасочки? Бо хочеться саме душевного та духовного
-
а людей))))?
-
Так і буде:). Вже черга на пасочки:) Будемо пригощати людей.
-
Та при чому тут кусаються😀? Я православна, тому мені хочеться в православну. А зайти можна до будь-якої. Для мене є різниця, мені важливо. Але знаю, що хороша церква, вже чула багато. Тут, в нашому селі, теж є гарні церкви з прекрасними людьми. Але то не те, що хочеться мати на найголовніше для мене свято. Ну якось так
-
А в католицькій церкві іншому Богу моляться?
-
За бажанням😀
-
От чому запитання про просто, коли служба в такій-то церкві, викликало такий ґвалт чи резонанс? Я поважаю кожну конфесію, не проти зайти в католицьку церкву, поважаю думки місцевих фьост нейшенс, які ставлять людей на рівні з усим живім, а не вищім, в них теж є логіка, вони теж вірять, теж Бог і Творець. І так далі, по всіх конфесіях, кожна має глибокі корені , історію і кожна має сенс. Але, з якогось переляку, я маю оправдовуватись, що хочеться зайти разочок саме в православну церкву, бо ж з дитинства мене водили саме в православну, і мені вона рідна. Ну, дівчата, якось просто нетактовно говорити іншій людині іти в інше місце, якщо вона хоче в інше😵💫:). Щодо католицької, то теж планувала (але що ж з тими вашими коментами, які так негативлять все і вся🫣). Ото спитала, так спитала😂
-
Та де ж тут ґвалт? Я знаю про католицьку - відповіла Інша людина знає про православну- теж відповіла 🤷 В Україні свобода віросповідання, отже А все інше- люди просто собі спілкуються... Ґвалти були раніше: Про гречку , постіль та ікру на новий рік 😁 А тут- просто собі мирне спілкування🤷
-
Просто Тарас у нас- на гуморі І більшості людей це дуже навіть подобається
-
Тут нема ніякого сарказму, @eddiebroccoli Коли відвідаєте службу саме в УКЦ- самі переконаєтеся
-
Там було вище про кусається:))) Ну таке, хочеться по ділу. За відповіді дякую. Хочу бути на двох вихідних. І побачити обидві церкви, звичайно. Якщо буде можливість
-
Думаю, тут різанув трішки саме ваш коментар, що хочеться "свого, рідненького і душевного" , бо "це ж католицька". А дописи емоцій не передають, тож кожен прочитав, як прочитав ;) Тому жодного ґвалту, справді, кожен обирає своє. Є одна церква правславна, одна католицька. Далі вибір за кожним. Гарного святкування!
-
І шинку ж теж??
-
Дізнаюся про це у свої джерел інформації 🤔 Кагор- точно дозволять В Тячеві навіть окрема процедура була для освячення свого домашнього вина і палінки Але☝️ тільки якщо власного виробництва( ну ні, магазинне теж можна було), то десь в районі Різдва