Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Якщо буде потреба, то так ( можна буде посвятити паску)
-
Дівчата, добрий день! Буду завтра відправляти у Вікторію брошки для дівчат. Може когось зацікавлять ще брошки? І я відправлю все разом. Пишіть в особисті.
-
Отак україночка 💪 святкує! З Днем народження!!! 🎂 🥂 🎇
-
В католицькій церкві служба йде по православному чину,українською і англійською, священик дійсно від Бога,люди надзвичайно привітні і добрі.У нас теж православна родина,але вибрали для себе цю церкву і жодного разу не пошкоджувати про це.Тому ласкаво просимо.
-
Олеся, це Греко-Католицька церква, тому на перший погляд усе як у Православній. Але це тількі на перший погляд. Якщо ціль просто прийти та поспілкуватись - то це одне, а якщо прийто до Причастя - а це головна ціль для чого ми ходимо до церкви - то майте на увазі що православні віруючи не мають права йти до Причастя у Католицькій церкві, також як у католики - у Православній церкві. Тож, не плутайте людей. Хрещені у Православ'ї мають відвідувати служби у Православній церкві. Це не забороняє прийти до Католицької церкви - але щоб просто поспілкуватись чи подивитись.
-
Поясніть, будь ласка!
-
Ну то нехай і приходить до Православної церкви 😊 хто заважає?
-
громадо, в мене питання по декларуванню доходів з Канади (2022) в Україні. Якщо в мене є Т4, то саме з неї я маю взяти суму доходу і суму сплаченого податку (щоб в подальшому зменшити податок в Україні)?.Хто знає як вірно дивитися, або вже робив - відгукніться, плз. Вибачте, що перервала про церкву)