Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Кімната для одного хлопця\чоловіка - 1 травня. Gordon Head - недалеко до UVIC. 900 cad - все включено. Кімната в бейсменті, там всього 4 кімнати, в інших живуть хлопці (25-30р) (канадець, китаєць, індус). Без вечірок, куріння і тварин. Кімната мебльована, спільні на 4 кімнати: ванна,туалет,кухня, пральна машина, сушарка. Зараз я тут живу, хочу переїхати в даунтаун, ближче до роботи. Ви маєте підписати контракт з власницею і внести депозит 450cad. Подивитись кімнату можна в будь який день після 16-00
-
Завіряти документи з іншої галактики🤩? Канада😍! Ти не припиняєш мене вражати 💪!!!
-
Привіт. Хто знає де продається фарба для пасхальних яєць? Уточнюю, бо зараз почнеться…😜
-
Є у долар 3 стор. Але вона як гелєві притірки, но виходить гарно і для дітей чудова розвага
-
Дякую. Піду пошукаю. Вони не помруть зі сміху якщо я запитаю за фарбу для яєць?😂
-
В мене стільки цибулі нема))) і я люблю різнокольорові
-
Найшла Серед Пасхального декору
-
Не помруть 😁 Я теж бачила в різних магазинах- і фарби, і наліпки У Великодніх рядах шукайте, або десь на виході біля кас
-
Але сама цікава частина в іншому. Декаларація заповнюється на основі довідки податкової місцевої, яку потрібно перекласти на українську мову та завірити нотаріально. І ось це мені видається найнереальнішою частиною цього процесу🤷♂️. Ще нюанс, в українському законодавстві сказано, що якщо ви перебуваєте менше ніж 183 дні на території іншої країни ( на момент завершення податкового року в Україні) - ви не є податковим резидентом цієї країни. Але знову ж, законодавство взагалі не враховує теперешній стан речей 🤷♀️. Друзі порадили не лізти поперед батька в пекло, і коли повернусь в Україну - вирішити тоді всі питання. Для мене очевидно, що я не буду перекладати та завіряти нотаріально довідки в консульстві, щоб сплатити 150 доларів військового збору.
-
Привіт Sotto Проконсультувалася з Україною . З того, що мені сказали, виглядає так. Загалом потрібно сплачувати різницю податкових ставок, що закріплено договором уникнення подвійного оподаткування між Україною та Канадою. Але Оскільки найменша загальна податкова ставка, яку ми сплачуємо тут ( 15% федеральна +мінімальна провінційна 5,06%=20,06%) більша, ніж в Україні, маємо сплатити лише 1,5% обов’язкового військового збору від суми доходу (до оподаткування). Навіть можна подати на відшкодування ось цих переплачених тут 2,06%.
-
Дякую за розширену і змістовну відповідь. Так, я теж побачила, що для зарахування податків українській податкові треба надати довідку місцеву про отриманий дохід і сплачені тут податки і я теж подумала, що вартість цієї довідки (а головне, взагалі відсутність чіткого алгоритму дій як її тут отримати на місті) відбиває в мене бажання звітуватись)
-
Дякую