Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Це потрібно бути особисто присутнім? Чи онлайн також є?
-
А де саме табір буде? І де потрібно реєструватися
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, кто заполнял заявку на помощь от BC, что нужно указывать в этом пункте с какого документа код?
-
Ваш иммиграционный код AAM
-
Спасибо
-
Вітаємо, Квітка🥰!
-
У вас получилось все до конца заполнить?
-
Добрий день. Виникла така проблема. В групі, де є українці, в телеграмі написав один чоловік, який запропонував свої послуги з вивчення англійської мови. Може, він сюди і не викладав свою рекламу, але я думаю, вона не стане вийнятком. Тому надаю скріншоти та назву цього горе-вчителя, які встигла зробити, бо він видалив переписку просто з неймовірною швидкістю. Та і будьте обережні, бо людина скинула одразу свої дані, куди скидати гроші, але навіть не було обговорено, де відбуваються заняття. І одразу просить плату наперед. Перші два скріншоти, це перший діалог з першим акаунтом, а інші два скріншоти, то акаунт, на який він попросив написати. Тому у цієї людини два акаунти. Також він скинув голосове повідомлення, де сказав, що я з такими темпами буду довго вчити англійську (з темпами не скидання шахраям грошей🙃). БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ.
-
Поняла, спасибо
-
Так а он у всех одинаковый? Подскажите хоть на каком документе это написано было?
-
Спасибо за ответ🙏
-
Ви можете подати заявку на заняття з англійської в групі від Help Ukrain Vancuver Islend. Заняття проходять онлайн в ZOOM: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7
-
45 секунд брейк на відправку повідомлення - це дофіга. Це загалом весь час який я провожу в чаті. От, чекала вже дві хв щоб відправити 3 повідомлення. Бісить . Тицяю-тицяю, а воно не відправляється