Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дарино, деякі слова ми просто розуміємо як аксіому. Тут не потрібно жодних доказів, жодних аргументів. Якийсь такий до болю знайомий стиль, котрий неможливо нічим завуалювати .
-
Ахах нет))) а тебя в каком свинарнике общаться с людьми научили ?
-
От якби людина читала і аналізувала , то ніколи б такого не виставила.
-
А по вашему, информация, что Бандера- герой, достоверная? Читать, анализировать, ставить под сомнения любую информацию- таких людей теперь срочно нужно обзывать ботами? Боты, или неправильные украинцы. Отвечайте за себя, и других людей не трогайте. Или с аргументами и логикой. По-моему провокатор в данной ситуации админ чата. Зачем вы выставляете такое?
-
Але документи українського підпілля переконують, що саме діяльність частини місцевих поляків підштовхнула ОУН-Б до прийняття рішення про проведення "деполонізації" на Волині. Також , не варто забувати про один " чудовий " засіб управління народом- церкву. Яка була саме московською, і саме церква зробила неабиякий вплив на цю трагедію, підштовхуючи до цієї трагедії. Одним з найбільш показових документів є відозва Крайового проводу ОУН на Волині і Поліссі від 18 травня 1943 р. із закликом до місцевої польської громадськості вплинути на співвітчизників і примусити їх полишити службу в німецьких адмінорганах та поліції. Якщо цього не станеться, то "...гнів українського народу виллється на всіх тих поляків, які мешкають на українських землях". Це звернення залишилося без відповіді. Нічого не нагадує? Розділяй та владарюй.
-
Ааа спасибо! Какая прекрасная новость!
-
Вбивайте кого хочите. )
-
А по вашому це достовірна інформація яку тут треба розповсюджувати? Не за всіх, але ідею можу подати на розсуд адміна і думаю інших учасників групи, які не вірять у рашистстку пропаганду. І ви бачу також підтримуєте такі методички раз так щиро захищаєте. Чи може вам факти про голодомор виставити, щоб ви знали хто насправді вбивав українців, ( Не потрібно збільшувати час між повідомленнями, а потрібно таких провокаторів просто видаляти з групи, і тоді не буде таких коментарів)
-
Висновки ви зробили коли виставили це безглузде фото
-
А вы, Лидия, за всех решаете? Правильные украинцы, и неправильные
-
Нет но я думаю смерти людей оправдать невозможно никакими причинами.
-
Ого ви швидко робите висновки, пяняночко
-
Я так думаю що уже зрозуміли що цій людині тут не місце.