Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Volodymyr Viatrovych Путін завжди хотів повторити «Вєлікую атечєствєнную», а повторив «Гражданскую».
-
вообще не хочу уезжать! 🙃
-
В будь якому випадку, незалежно від того, хто кому відкусить яйця, це для нас вигідно у найближчій перспективі. Зявляється можливість до несподіваних додаткових маневрів в різних площинах. Але в перспективі від півроку до двох - варіантів безліч, від найгірших до добрих. Каламутна вода в рашці винесе на поверхню всякого різного. Різного там предостатньо. Нам залишається лише донатити , крутити голубці , ліпити вареники та вірити у ЗСУ . Події від Київ за трі дня до " до Москви 300 км" . Десь так. Тримаємо стрій !💙💛
-
Pull it out. But I think it's the end for Putin Amen! ( ледь втрималась щоб не написати складнопідрядним реченням і втулити кому перед " but"
-
Що ж ви такі нецивілізовані? У сусідів горе таке, а ви зловтішаєтеся. Гідність свою розтрачуєте на такі низькі прояви. Нецивілізовані такі 😁
-
Ну, вже які є. Особисто я спокійненько переживу власну " темність" , нецивілізованість і т. д
-
Це я гоню. Зробіть пошук в чаті по слову «гідність» щоб згадати прикол 😅
-
Хтось на ногу став?
-
Я бесфооолєн
-
😂😂😂
-
В Торонто. А тут? У Вікторії - збиралися теж?
-
Расходимся граждане, кина не будет «Пригожин заявил об отступлении от Москвы: ЧВК «Вагнер» хотели расформировать. За сутки мы прошли не доходя 200 километров до Москвы. За это время мы не пролили ни одной капли крови наших бойцов. Сейчас наступил тот момент, когда кровь может пролиться. Поэтому, понимая всю ответственность за то, что будет пролита русская кровь с одной из сторон, мы разворачиваем свои колонны и уходим в обратном направлении в полевые лагеря согласно плану.»
-
Прикольно . В трупі цирку виступає мій друг дитинства)
-
А кадировці таки о до різали до ростова чи ще їдуть?