Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Де "горе"? То ж вистава.
-
Так, суцільне розчарування. Ми ж теж очікували, що вони там поперебивають один одного
-
Ще виявились " нецивілозаваними " біля 200 канадців, котрі вчора разом зі мною дивилися то все по TV з усмішкою Джоконди, а сьогодні кожен з них підходить до мене і каже: мені жаль що все так тупо закінчилось))
-
Круто!!! Як у вас там справи з 4 хайвей? Вже відкрили?
-
Але ми точно знаємо що вони робитимуть у випадку нападу: перериють асфальт, зателефонують бульбашенку .
-
Чекаємо наступу серію. Щось багато нестиковочок з цією виставою. Щось там ще має бути.
-
Дякую:). Поки одну полосу. То чекаю на коментарі тих, хто їздив, як зараз, скільки часу. Дуже хочу поїхати в той бік, і справ назбиралося
-
..путін з раши зробив зону, а в зоні свої правила, якщо достав ніж, то треба різати, інакше з тобою більше ніхто не буде вести справи, авторитет під "плінтусом", путін вже показав свою нікчемність, коли звернувся за допомогою к беларусі та Казахстану і його авторитет вже нижче "плінтуса". Але в їх зоні вже разом вони не можуть жити, хтось повинен зустрітися з кабзоном... такови правила... чекаємо другу серію, вона буде обов'язково бо путін та пригожин вже вийшли на ринг, з нього виходить лише один...
-
А оскільки є про що побазікати, ту зустрічаємось в УКЦ ( крутимо голубці та пліткуємо ) Нагадую: all inclusive:)
-
І вино Іра обіцяла🤨...
-
Боаття, чииє у нас тут Херсонці?
-
Є жінка . З котами . З ходунками . 5 поверх . Херсон ( без ліфта) Задача : вивезти її звідти на захід. Гроші на те дам.
-
Малося на увазі, що ті, хто З Херсона, можуть мати знайомих В Херсоні - тепер
-
Пробачте за невігластво - забулась що пишу в групі Канади . Сто разів вибачайте .
-
Робота: Встановленн вікон. Пишіть в приватні повідомлення