Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня) хтось може проконсультувати з приводу отримання прав у ВС? З нуля, для тих хто ніколи не водив. Так, я почитала в інтернеті, але хочу щоб хтось підтвердив чи правильно я зрозуміла наприклад це: Once you pass the multiple-choice knowledge test, you’ll hold a learner’s licence for at least 12 months to practice with a supervising driver (Drive with a supervised driver in the passenger seat who is aged 25 or older and has a valid full licence) Серйозно? Рік можна водити тільки з супроводженням?! Як на таких умовах взагалі хоч хтось отримав тут права? Чи це означає щось інше?
-
Написала в приват
-
Всім дякую! Ще є питання: є хтось у кого дитина навчається в Ruth King Elementary School in Langford ? Цікаво дізнатись відгуки, або може хтось чув про цю школу щось? Вдячна!
-
Вітаю всіх! 😊У кого буде можливість допомогти новоприбулим, шукачам роботи, із перекладом (українська-англійська-українська) під час ярмарку вакансій у Вікторії (26 вересня з 13:00 до 16:00)? Шукаємо 2-3 волонтерів/ок. Відгукніться, будь ласка. З нас, як завжди, невеличкі подарунки за допомогу 😊
-
Привіт! Думаю, що я можу.
-
Тут по кв м не рахують. Рахують по кількості спален
-
Це якщо ви таунхаус шукаєте : www.kijiji.ca/b-for-rent/victoria-bc/townhouse/k0c30349001l1700173?sort=dateDesc