Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
На перездачу приїжджала з супервайзером, але ніхто нічого за нього не запитував. Їм байдуже, мені здається, чи є хтось, чи немає. Фактично, контролюючий орган не icbc, а поліція.
-
Були випадки, коли до icbc доїхали самі, а після провалу тесту вже не змогли поїхати - чекали водія, який би забрав машину, бо інструктор з icbc спостерігав і дуже оперативненько міг би зателефонувати в поліцію повідомити їх що на дорозі водій без прав (номера машини, колір та модель додавались би до опису). Дуже не рекомендую думати, що тут комусь щось байдуже, навіть коли так здається 😄
-
Я здавала іспит, коли мої українські права вже були прострочені, із жовтим папірцем, який віддають після складання теоретичного іспиту. Інструкторка разів 4 перепитала, хто мене привіз і де ця людина зараз. Ця людина (мій чоловік) пішов вигулювати дитину у той час. До іспиту допустили, і іспит я склала, але через такий допит нервів додалося. Тож, так краще не ризикувати
-
В мене теж запитували з ким приїхала на машині
-
Зло 🦹♀️
-
Принимается Разумное объяснение Мир
-
Канадская группа-Google translate-комментарий к скрину на русском, однако 🫡
-
не було тільки питань про N, L
-
здавала і теорію і драйв
-
І тест не здавали?
-
Так само. Мої оновлені в 2022, отримані в 2008. В чоловіка отримані в 2008. Нічого доводити не треба
-
Я мала нові права, отримані 30.09.22 перед поїздкою до Канади, тому що мала права старого образца (ще ламіновані). На цих правах є дата отримання а напроти категорії дата надання (dd/mm/2003 рік). Тому нічого не потрібно було додатково доказувати.
-
на водійських правах (Україна) є дата проти категорії - це є дата з якої починається ваш стаж (не путати з датою отримання, якщо була заміна)
-
www.icbc.com/driver-licensing/moving-bc/Pages/Proving-your-driving-experience.aspx
-
А це державна інформація