Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну якщо хтось поїде поміняти права у Альберті, то отримати в БС права по вашому сценарію - не вийде. Тому тут не бачу дезінформації. Але, якщо хтось хоче спробувати, то поділіться будь ласка результатами. 😇
-
Завжди є нюанси. Але цікаво, бо ще пару років назад потрібно було здати knowledge test , на скільки я памʼятаю
-
Ну у вас був практично рік стажу в Канаді
-
-
На правах є дача видачі. Тому, якщо навіть в Альберті новоприбулий українець обміняє свої українські права на повноцінні, то в БС всеодно доведеться здавати тест, бо ці права не будуть зараховуватися як досвід водіння в Канаді. Egosuppressor написав про це вище, що потрібно прожити з цими правами півтора-два роки в Канаді/ провінції, щоб БС визнала це як канадський досвід.
-
Ньюанси завжди можуть бути, тому і треба читати офіційні джерела. Але писати, що це неможливо - це неправильно. Тому, що я у липні чи серпні запитувала тут чи є хтось хто переїхав з іншої провінції і обміняв права і яка процедура мені відповіли, що це неможливо і треба лише здавати.
-
Але є нюанс: To get your full-privilege driver’s licence, you need to have held a driver’s licence (not a learner’s) for at least two years. If you don't meet this requirement or can't prove it, you will enter the Graduated Licensing Program, which means you’ll start off with a Novice (N) licence that has some restrictions.
-
А які документи ви надавали для підтвердження водійського досвіду?
-
При переїзді з іншої провінції можна обміняти водійське посвідчення у Британській Колумбії, якщо надати необхідні документи про підтвердження водійського досвіду. Про це чітко вказано на сайті ICBC. Відповідно до цих вимог, я і мій чоловік у вересні обміняли свої права з іншої провінції в ICBC. Це не заклик летіти кудись і міняти права без здачі тесту, просто люди, як і ми, можуть переїхати з іншої провінції з часом. www.icbc.com/driver-licensing/moving-bc/Pages/Proving-your-driving-experience.aspx
-
А в чому проблема здати knowledge та road test у досвідчених водіїв? Чому такі складності?
-
Британська Колумбія не міняє права )))) тільки пересдача і не важливо якої країни або провінції у вас права. Якщо більше ніж 90 діб - отримувати місцеві потрібно.
-
По «нашему це»: Летіть у калгарі міняєте на права альберти потім міняєте на права британської колумбії
-
Доброго ранку) Чи можете порекомендувати когось з великою машиною, хто міг би за винагороду завтра зустріти біля парому і відвести по Вікторії? 2 людей, 6 валіз, 3 кота)