Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А як з ЄС? Там теж пишуть що більше 10тисяч на особу вивозити не можна без декларування
-
Ну от і я сподіваюсь що хтось їхав та підкаже 🫣
-
Привіт! Хто де замовляє для тваринок nexgard?
-
Дивлюсь це посилання теж. Може, щось придумаємо. Це така дурня. Нащо там рецепт?:)))
-
Я онлайн шукаю. Бо собі прошу везти завжди інше. У нас огляд 95
-
На жаль, їх не можна купити в Канаді без направлення від ветеринара після щорічного огляду. Я прошу всіх хто їде з України привозити мені щоразу Bravecto та Мілпразол (аналог Interceptor Plus). Тому найлегше це попросити когось хто їде купити і привезти, якщо не хочете витрачати +$140 на огляд ветеринара
-
Та отож😃 Я так само не розумію того огляду:) Ми перед операцією ходили, собаку подивились і сказали, в неї рак. Звичайно, без жодних аналізів. Потім кров та сечу вже здали,потім оперували. Просто вирізали пухлини. Непогано, але дорого. І нічого такого за 95 доларів на огляді
-
Я не знаю, коли спитала в ветеринара сказав типу, а якщо у собаки якісь проблеми і ця таблетка їй нашкодить. Воно то так, але тільки на огляді який вони роблять вони внутрішні органи не перевіряють щоб це зрозуміти) В пʼятницю як-раз були, глянув зуби одну секунду, ноги перевірив, послухав серце дві секунди і все.
-
continuingstudies.uvic.ca/languages/courses/ukrainian-level-1/
-
А це гівно кожну неділю тут, я так розумію І от питання: а де єврейська комʼюніті?
-
Можливо в когось є мегафон 📢, хтось міг би «заводити» учасників мітингу і велику колонку мати було б не погано також) тоді гімн набагато гучніше звучатиме
-
Так, і їх тут повно, і кричать в мегафони. а з ізраїльськими прапорами стоїть лише 6 людей.