Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Приймаю замовлення на пиріжки. Начинки: картопля, капуста, яйце, мʼясо. Район Oak Bay.
-
4$ картопля, капуста, яйце 5$ з м’ясом
-
Я думаю всі памʼятають Артьомку? Це щоб не забували про маргіналів поруч з нами.
-
Там викладали і українську, аж поки не зменшилось студентів до критично допустимої межі. Тут , швидше, не курс пропагандистський, а Ліга Молодих Комуністів. Хто цікавиться, можете уважніше приглянутись до них
-
Це здається він сварився в суботу з хлопцем біля парламенту
-
Як ви за**али своєю кацапською в цій групі
-
Ви не ображайтесь, але дуже нечемно так писати, особливо вагітній жінці, та і взагалі. Я нічого не маю проти, але люди різні, є ті хто жив в містах в Україні де українською взагалі з народження не розмовляли, вміють, але це не так звично для людини перейти на українську. То що тепер? Переходити на українську, тільки тому шо вам так приємніше читати? 🤔
-
Ну ви звичайно і “герой” погрожувати вагітній жінці )
-
Часи чемності і розмов кінчилися. Тепер носії кацапської будуть отримувати по морді, а не дискусії з ними розводити.
-
Кацапороті - це не свої. Вони свій вибір зробили.
-
Ще не випустили такий закон, що українцям забороняють розмовляти російською. Так, ви праві, кожен робить свій вибір, і це не вам вирішувати кому бити морду, а кому ні, краще направте свої сили на поміч нашим ЗСУ (більшість із них розмовляють російською та плювали вони на це, головне шо живі та мають сили боронити країну), а не сваріть людей за мову.
-
Типу я говорю все життя російською бо я з Криму то я «кацапорота»? Нема різниці яка мова головне що в серці і в голові !! Наразі я пишу вам тут українською і вам від цього легше? А через хвилину я буду не в чаті розмовляти російською , що це змінить ?
-
Де ви бачили погрози?