Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну, я подивилась інтервʼю Огніщє Там ще щось треба додати про поляків , котрі просто примусили Адольфа гучно святкувати 1 вересня 1939 р
-
Всем привіт, хто тут вже давно порадьте де можна купити мексиканський песо? Бо в банку сказали тиждень чекати 🤔🙄 дякую
-
Восени-взимку 2023 побував у 6 країнах і ніколи не купував жодну із валют заздалегідь Це ж 21 століття) Аеропорт Карта Місцеві банкомати
-
Ой) Я знімав в 99% з банкомату і ні разу ніхто не обув)
-
Могу рассказать, если кому интересно, но я думаю тут громадяни и так более прошаренные чем я
-
Меня в торонто аэропорту обули конкретно, до сих пор обидно, с обменником обули
-
Так, цікаво
-
А як ти думаєш, якщо Мексика то є країна 90% відсотків туризму якої заточені під US?)
-
Ну смотри. Прилетаю в Торонто месяц назад, лечу вообще до Виктории, чисто пересадка Выхожу на конвейер багажа, забираю свой багаж У меня с собой было 5К евро, наличка в конверте, я вёз с Европы, очень дорожил такой суммой А других денег и валют, ни на карточке ни одной, ничего не было Я стою и думаю, блин, мне ещё здесь на пересадке целую ночь сидеть, надо же в обменнике поменять EUR на CAD Плюс я куплю себе чогось похрумтити, так би мовити Ну и какие у меня варианты - где поменять в аэропорту? Конечно, кроме Currency Exchange больших будок там больше ничего и нет! И я пошёл как идиот в такую будку Я выпью чай и продолжу, хочу успокоиться просто
-
То ви так сприймаєте
-
Та Ви це так подаєте ніби з срср кудись у північну корею чи на кубу літете) Все на місті за 3-5 хвилин вирішується
-
Соррі якщо визвала у Вас проблему
-
В аеропорту банкомати) Не робіть проблеми з нічого)))
-
Так я теж, но дуже прилітаємо пізно тому на таксі думала кеш.
-
Тогда сразу накати успокоительное)