Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Уточніть, де, там?)
-
А я как бы не просила вас оправдываться). Организация подобных шабашей в 2015 и 2016 году? После того, как эти уроды оккупировали часть нашего Донбасса и аннексировали Крым? Браво! Вам есть, чем гордиться). Вы никогда не слышали о депутате Горловского городского совета Рыбаке? Ему вспороли живот и выбросили тело в Северский Донец только за то, что он не позволил плевать и вытирать ноги об украинский флаг. А вы в 2015 и 2016 годах повесили трёхцветную тряпку над своей машиной и гордо поехали «На Берлин». Сильно и смело)).
-
Мне действительно есть чем гордится. Тем что поняв во что они превратили 9 мая я прекратил этим заниматься и у меня хватило смелости отправить всю эту вату нахрен и прикрыть группу где они организовывались, даже не смотря на то что мне в личку посыпались угрозы. Я горжусь тем что я не скрываю этого факта и не стыжусь открыто об этом заявлять «да, было дело в 2015, организовывал». Не вам меня судить
-
Якби ви вважали неправильними будь які ваші дії в минулому, ви б це видалили вже давно так щоб і сліду не було. А так тріколори, берліни, побєди, постійні сварки за право спілкуватися російською - це вже й альтернативно розвинутим не потрібно бути, щоб стало все зрозуміло.
-
питання до податкової клініки. Чи правильно я розумію, щоб сплатити свій податок, я маю дочекатись доки CRA отримає мою декларацію і виставить мені біл в персональному кабінеті CRA?
-
я тільки що повернувся з tax clinic. В моєму CRA акаунті нічого нового.
-
Дякую. Тобто як я і сказав, дочекатися поки вони отримають декларацію, перевірять і виставлять біл.
-
Воно займе декілька робочих днів, щоб там зʼявилася інформація. Краще дочекатися Notice of Assessment, щоб переконатися, що в податкової немає ніяких питань або поправок. Як прийде NOA, там буде вказано остаточну суму до сплати і можна буде сплатити переказом зі свого банку. Треба це зробити до 30 квітня. Тобто часу ще багато.
-
Канадська система в цьому трохи відрізняється від Української. Роботодавці, коли стягують з вас податок та передають державі від вашого імʼя з кожної з/п тільки приблизно розраховують суму. Точна сума, яку ви винні за повний рік, розраховується саме в вашій декларації. Іноді роботодавці стягують забагато, іноді замало протягом року. Тому в різних людей по-різному виходить. Це якщо у людини тільки дохід із працевлаштування. Також бувають ситуації, що люди працюють на себе, або, у додаток до звичайної роботи, мають якийсь ще додатковий підприємницький дохід. Або може якийсь інвестиційний дохід. З таких доходів автоматично кожного місяця приблизна сума податку не перераховується державі. Тобто треба самому памʼятати, що з кожної (грубо кажучи) підприємницької тисячі, мені треба 200-300 відкласти, бо я їх буду потім винен в кінці року.
-
Ви маєте на увазі поточний (2024) рік? Якщо так, то теоретично можна наперед сплачувати кожного місяця, але я не бачив ще щоб хтось так робив. Зазвичай люди просто відкладають приблизно 20% з такого роду доходу, і потім вже, коли подають декларацію за повний 2024 рік (а подають вони це в березні-квітні 2025го), сплачують одразу повну суму яку винні за цілий рік.
-
Я не зовсім розумію чого стверджуєш про 20%? Якщо ltd відкрито, то це 10, а можно зробити навіть спліт 5+5 на перший внесок на перше житло
-
Не важливо Український аналог ФОПу сплачує 10%