Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ні, коли прийде Notice of assessment. На ваші податки впливає дуже багато факторів, не тільки загальна сума доходу за рік. Наприклад, кількість людей в родині, кількість дітей. Якщо, ви одна з дітьми, то більшість доходу розподілиться на дітей, тим самим зменшуючи ваш загальний дохід, який буде оподатковуватися.
-
Накопичувальний рахунок на 1й внесок на придбання першого житла Ці 5% можна використати тільки туди Якщо ні, то сплачуються як податок
-
10% платять самозайняті на Ltd І можна зменшити до 5 навіть
-
Я знаю Бо був job offer на таку позицію і умови
-
Спліт 5+5 є в BC За інші провінції не знаю
-
No tensions at all Just a general information from a personal experience)
-
Ну, ок Тоді роботодавець брехав) Хоча наймали тільки на таких умовах, щоби не платити 20%+ податку за куаетівців Це було рівно 1 рік назад
-
Заманювали саме у офіс на 20% у Ванкувер І туди через таку ставку я не пішов)
-
-
Ніхто не заманював) Це знайомі Вони наймають на віддалену роботу за такою схемою тільки
-
Ок, тут все просто насправді. Я можу також пообіцяти всім, що вони будуть сплачувати 11% податку, якщо зареєструють корпорацію і будуть отримувати гроші через цю корпорацію. Це все супер, але замовчується один дуже важливий момент: 11% - це податок який сплатила сама корпорація. Але мені (фіз особі) треба щось їсти, сплачувати за житло. Корпорація за мене цього робити не може. Тобто мені треба прибуток витягнути із корпорації… і як тільки я його витягну, я заплачу ще більше податків.