Ділюсь своїм досвідом. Я знайшла спосіб побачити доктора в призначений час. Що Вам треба зробити для наступного разу: 1. Знайти найближчий офіс walk in клиніку (хоча думаю можна любу в вашому місці) сходити туди щоб реєстратор вніс Вас в базу, скажіть Ви плануєте онлайн записатися до лікаря; 2. Наступного дня чи коли Вам буде треба, в 6 ранку (я робила в 5:50) заходите на сайт www.westcoastfamilymedical.com
и проходити не важкі 3-4 кроки і Вам зранку до 11 години буде appointment з лікарем. В мене було перший вільний час в 9:40. Я описала свою проблему і написала чого я чекаю від лікаря, це Вам важливо! Тоді вони виконають просьбу чи скажуть чому ні і яка альтернатива, но я настояла на своєму і вони доли платний варіант здати аналіз на якому я настояла(48$ і я спокійна 🤣) і безкоштовні аналізі які доктор порахував необхідні.
3. Ідіть у назначений час чі трохи раніше. Я Прийшла у 9:30, мені одразу видали баночку для аналізу (тут у кожного по своїй проблемі) і прийняли в 9:40 не чикала довго лікаря, може 3 хвилини в кабінеті. Так була вже декілька разів.
3.1. Є варіант якщо не хочете онлайн приходите у 8 в цю клініку (но зареєструватися треба як в п1) і Вам назначать день в день але після 12 годин до 4х.
Нижче прикріплю візитку (вона з Sooke), но система однакова.
4. Раджу просити направити на аналізи бо в мене є практика походу до різних лікарів з однією проблемою, і кожен з них ставив різні діагнози просто так без аналізів, подивившись на мене. Третьому я вже сказала достатньо гадати!! Я не вірю в систему І настояла на аналізах, бо пити антибіотики вже не могла. Поки чекаю результати. Якщо цікаво як побачити свої аналізи онлайн можу написати.