Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім доброго дня! Мене звати Юлія, ми приїхали в Вікторію 13-го березня. Я активно шукаю роботу: розсилаю резюме (вже перероблене по зразку з Work BC), часто проходжу різні "цікаві" тести, які зазвичай мало стосуються вакансії, на яку я відгукнулася через Indeed. І поки ніякого feedback) Розумію, що пошук роботи - процес складний. Тож з понеділка планую активно їздити та показуватися особисто по вакансіям, на які відправила резюме. Але раптом у когось на роботі якраз є вакансії зараз. Чула, що тут більше довіряють рекомендаціям. Заздалегідь вдячна всім за корисні контакти та поради замість поширеного "чого всі пруться саме в Вікторію?!" Гарних всім вихідних!
-
Знайшла групу в фб, може буде корисна
-
www.facebook.com/share/DHA5ZBEBNoGU69Pu/?mibextid=K35XfP
-
Удачі! Можливо, спитайте ще в місцевих подивитись до резюме. Надіятись лише на одне джерело може бути не дуже. І до кожної роботи дещо інше рещюме. На початок можна хоч шось - магазини часто набирають працівників. А з "канадським досвідом" буде легше і на іншу роботу перейти.
-
Дякую за поради!
-
Доброго дня, шукаємо квартиру для двох осіб, бюджет до1700$, буду вдячний за любу інформацію!
-
Є будь-які ще варіанти крім FB для короткострокової ренти?
-
Допомагаю наступній родині 🍀🍀🍀 Дві жінки і дитина шукають житло на 4 ночі з 27.03 по 31.03 (далі у них бронь на квартиру на місяць!) Я написала в декілька готелів знайомим з ресепшена,ці дати загружені 💯 % Місто Вікторія. Можливо хтось порадить,або хто працює в готелях перевірить ці дати. Можливо є знайомі які б допомогли з поселенням на 4 ночі. Дякую 🙏🏻🇺🇦🤞
-
Вітаю. Спробуйте до Glenwood Meats 1245 Parkdale Dr, Victoria, BC V9B 4G9 Вони якийсь час тому шукали прибиральницю. Там чудовий колектив і чарівні господарі. Питайте жінку на імʼя Bal. Все буде добре. Нехай щастить)
-
Доброго дня! Дуже вдячна Вам за контакт!
-
Привіт всім, комусь компютер потрібний? В хелдайверс не пограеш но на посякдевну браузерну працю хвате. Віддаю безкоштовно, також можу добавити всю переферію, типу клаву, мишку, монітор. Можу доставити сьогодні Вікторія/лангфорд. Вподобайку на це повідомлення і адресу в особисті.