Ванкувер діти та батьки
-
❕Залишилось декілька місць❕ Планується виїзд з Укpaїни. Приймаю замoвлення на cтiки, cигаpeти, Elf Bar’и, лiки та пpoдукти (Пишiть в ocобистi)
-
Усім привіт. Ми живемо 8 місяців у Британській Колумбії місто Quesnel. Я, мої 6 доньок та моя мама (69років) Рада буду знайомству та спілкуванню. Усіх вітаю з Family Day 🎉
-
Інфо для тих, хто має діток, або очікує. В Walmart зараз великі розпродажі дитячого одягу. Ціни навіть менші, ніж на цінниках. На стенді вказана ціна 4$. Коли скануєш в додатку Walmart справжня ціна 1,5$! Одяг від 0 міс - 5 років. Якщо на касі сканується як 4$, кличите працівника, показуєте ціну в їх додатку, і він змінює ціну для вас (у мене на касі з 8 речей лише одну пробило за 1,5$, покликала працівника, показала ціну в додатку, він все виправив з 4$ до 1,5$). На фото показаний стенд про який йде мова (майже половина одягу за 1,5$). Налітай!
-
‼️ Завтра 22 лютого з 9:30 до 10:30 гараж буде відкритий для роздачі речей. Маємо в наявності постільну білизну, дитячі речі (для малюків також), чоловічі штани, кофти, куртки, жіночі кофти, штани, куртки, літній одяг. Адреса: 502 5th St, New Westminster, BC V3L 1S2‼️
-
❕❕ Погоджено з Адміном групи Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
langara.ca/ Langara College пропонує українським дівчатам які професійно грають в футбол навчання в коледжі за цінами як для канадців, а потім можливість перейти на повний scholarship (безкоштовне навчання для гравців жіночої футбольної команди). За деталями пишіть в особисті повідомлення.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста где можно сделать перевод на английский карты прививок ребенка?
-
Одяг для 2 р , безкоштовно , Maple Ridge
-
МатЦЕпросто🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏 Онлайн школа математики ЗАПРОШУЄ на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей вiд 5 до 17 років 🖥 Ви мати/батько та :↙️ 🔻Розумієте важливість математики ? 🕹 🔻Оцінки в школі не влаштовують ? 🥱 🔻Бажаєте щоб дитина досягла успіху в житті ? Навчимо логічно мислити, виправимо оцінки, дамо розуміння як вчитися швидко.🏅🏅🏅 Пишіть мені повідомлення «ХОЧУ» та отримай безкоштовне пробне заняття. Бажаю мирного неба🇺🇦
-
МатЦЕпросто🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏 Онлайн школа математики ЗАПРОШУЄ на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей вiд 5 до 17 років 🖥 Ви мати/батько та :↙️ 🔻Розумієте важливість математики ? 🕹 🔻Оцінки в школі не влаштовують ? 🥱 🔻Бажаєте щоб дитина досягла успіху в житті ? Навчимо логічно мислити, виправимо оцінки, дамо розуміння як вчитися швидко.🏅🏅🏅 Пишіть мені повідомлення «ХОЧУ» та отримай безкоштовне пробне заняття. Бажаю мирного неба🇺🇦