Ванкувер діти та батьки
-
Кто не хочет идти по ссылке Join us on February 20 for a day of family fun! Celebrate the BC Family Day with a free day at the museum! Join us to celebrate the day with fun family activities, hot chocolate, Bannock and snacks! Learn about the experience and the journey of three immigrant families that came to Canada by sea through an interactive display set up in our lobby. Visit our new Children’s Gallery where our youngest visitors can climb aboard a boat, learn about sea creatures, Tsleil-Waututh culture and explore the built environment of the largest port in Canada. And when you get tired of all the playing and exploring, join us for a storytime session with our Executive Director David Jordan and later our Marketing Coordinator Katja Gordon. Schedule of events • 10:00 AM – Museum opens, Heritage display in the lobby • 11:00 AM – Welcome speeches & snacks in the Teekay Lounge • 12:00 PM – Storytime with David Jordan in the Children’s Gallery • 12:30 – 2:00 PM – Scavenger hunt, colouring activity • 2:00 PM – Storytime in the Children’s Gallery Details Date: February 20, 2023 Time: 10:00 am – 5:00 pm Tickets: Free event Place: Vancouver Maritime Museum
-
Ванкувер. Звільняється з 1 квітня простора та зручна 2 bedrooms квартира в Burnaby в районі Lougheed mall. Поруч школа (50 метрів), скайтрейн, Волмарт, автобусна станція, хайвей, парки. В самому домі великий фітнес-центр, басейн, бар та магазин. У дворі озеро з рибами, качками та черепахами. Наша родина мешкала в цій квартирі довгий час, тому є можливість зберегти нашу ціну 2200, а не сплачувати 2875 (стільки зараз коштує) і не мати клопоту з вимогою наявності кредитної історії, банківських стейтментів, референсами та ін. Ціна включає всі утиліті та 1 паркомісце. Квартиру можемо залишити частково мебльованою. Перевагу надамо українській родині з 1 чи 2 дітьми, прибувшій по програмі CUAET. За подробицями звертайтеся в приват👉🏻 www.facebook.com/profile.php?id=1793313741&mibextid=LQQJ4d
-
Привет, это просто напоминание о том, что осталось еще 8 мест для бесплатного, 8-недельного обучения в сфере туризма для тех, кто в возрасте от 16 до 30 лет, безработных или работающих менее 20 часов в неделю. Те, кто приехал в Канаду по программе CUATE, имеют право на участие, если они также попадают в эту возрастную группу. Если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной.
-
Доброго ранку ☀️ Шановні, чи серед вас хтось з кицею, хто шукає кімнату? Я 1 березня переїзджаю і сьогодні буду казати своїй господарці. Тому можу порекомендувати вас. Район New Westminster, місце шикарне (як на мене і киці і дитині довподоби). Є свої великі мінуси, але про них в особисті. Я знаю, що з тваринами не так легко знайти, тому хотілося б допомогти, тому, хто потребує. 1000 доларів на місяць. Поруч з Queens park
-
Что я нашла❤️ ссылку на покрытие дантистов для детей в Ванкувере www2.gov.bc.ca/assets/gov/british-columbians-our-governments/organizational-structure/ministries-organizations/social-development-poverty-reduction/healthy-kids.pdf?fbclid=PAAaY0zkK5fzJuziC89BangXKPWzg_X7ER1a27Q14cND7nX0u9baqrzeIPb8w
-
Мами, може хтось тут має свічки ректодельт або знаю аналог їхній. Терміново треба
-
Добрый день, подскажите есть кто живет Langley ? Мы скоро будем там буду рада знакомству ✋🏻, напишите пож как обстоят дела со школами ?