Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Nathan, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Ребят подскажите кто знает автомеханика в Ванкувере
-
Чи є дівчатка в Абботсфорді хто робить педікюр/манікюр? Я не про в'єтнамські салони.
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Запитайте в телеграм групі UA HUB
-
Підкажіть назву пари мереж магазинів з інструментами в Ванкувері і Richmond будь ласка
-
Home depot Rona Также есть ещё KMS TOOLS Summit Tools Но они не совсем в Ванкувере и Ричмонде 🤣
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Графік роботи, робочі години в Канаді та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Можете использовать русскоязычные издания, посвящённые в Ванкувере
-
🚀 Встречайте CHATIK | ChatGPT – AI travel-ассистента нового поколения, доступного на 25 языках! 🌍 Друзья, мы рады представить вам CHATIK | ChatGPT – уникальное сочетание мощи ChatGPT и обширной базы данных CHATIK. Этот инновационный AI-ассистент создан, чтобы ваше путешествие было легким и незабываемым! 🤖 Что умеет ассистент? - 📚 Интеграция ChatGPT и CHATIK обеспечивает актуальные, персонализированные решения для путешествий. - 🌍 От морских курортов до горных вершин – CHATIK | ChatGPT найдет идеальное место для каждого. - 🗣 Доступ на 25 языках, включая английский, русский, китайский, французский, испанский, немецкий и др., делает CHATIK | ChatGPT идеальным переводчиком и гидом для путешественников по всему миру. 🌐 CHATIK | ChatGPT – это не просто travel-ассистент, это ваш персональный планировщик путешествий, он учитывает ваши предпочтения и бюджет, предлагая лучшие маршруты и уникальные предложения. 🌟 Готовы к новым открытиям? Тогда начните свое путешествие с CHATIK | ChatGPT!
-
Avery Nora, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.