Ukrainian Speaking IT Community
-
У мене товариш в Німеччині їздить на тягачі(фурі) Мерседес з автопілотом, то зарплата не мала як для Німеччини. І він часто грає в онлайн ігри за кермом. Це заборонено і я це не підтримую. Доречі автопілот для Мерседес робили мої колеги по канторі. І як би автопілот Мерса піарять, як найкращий у світі. Ще в Німеччині є участки автобамів з дротами як для тролейбусів, тільки замість тролейбусів вантажівки ними користуються. Теж от представили Тесла Семі більш ніж 4 роки тому. І шо? І нічьойо)) Чи настане майбутнє раптово? 50/50. Цього ніхто не може знати. Як казав Кличко: "Не каждий может смотреть в будущеє"
-
Погоджуюсь, додайте конекшнс, щоб було як найбільше. (Мій друг казав якщо у вас менше 500, то типу не особливо навіть звертають увагу на кандидата, але буває різне) Обновіть свій досвід. Додайте проекти над якими працювати. Ще порада, обов’язково напишіть Cover letter! Бажано під кожну компанію окремо, але можете розробити більш менш універсальний лист, там міняти трошки. І цей лист повинен бути саме під ту професію яку ви хочете отримати. Напишіть якнайкраще хто ви, чому ви хочете працювати в цій сфері, чому саме ця компанія, в чому ви такий класний щоб вас взяли в цю компанію.
-
Пишіть, що є work permit, ready for relocation.