Ukrainian Speaking IT Community
-
Доброго дня. Як відомо у Канаді десь 70-80% вакансій не з’являються у списках для широкого загалу(на LinkedIn, indeed, etc). В якомусь відео було сказано що отримати доступ до таких прихованих вакансій можливо через встановлення зв’язків з людиною яка крутиться в цьому «тіньовому» маркеті. (Кумовство по французьки) Хтось уже стикався з таким? Чи може пройшов через знаходження роботи таким методом?
-
Тут портфоля годиться ?
-
www.artstation.com/blenderich
-
Курси, сертифікати, з могу досвіду ніхто не дивитися. Звертають увагу на досвід роботи. Якщо досвіду обмаль треба показати проекти які зробив
-
Портфоліо важливіше імхо, а ще краще профіль на гітхаб з проектами які можна показати
-
Люди, Підскажіть будь ласка! Хочу навчитися FrontEnd розробку і змінити своє життя на краще. Зараз дивлюся і навчаюся з ютуба у відомих блогерів але... Для того, щоб піти працювати яко розробник сторінок треба обов'язково закінчити якісь курси і мати "сертифікати"? Чи можна навчитися самотужки і достатньо мати своє портфоліо? Хочу переїхати до Канади, і якщо змінювати щось - то вже і професію теж. Дякую за адекватні відповіді
-
У Вашому випадку потрібно до 20 грудня 2022 року сплатити ЄСВ. Платите за жовтень і листопад. Не забувайте, що з жовтня 2022 року зріс розмір мінімальної зарплати в Україні, відповідно зріс розмір мінімального ЄСВ, а саме 1474, 00 грн.
-
Я в 12-му імігрував і ще тоді фонго був стандартною софтиною для наших, щоб отррмати безкоштовний номер з будь-яким канадським area code і шукати роботу ще з України. Не допомогло, але працювало :) Зараз як би я робив - є дешеві оператори по типу Freedom Mobile чи якісь субпровайдери, яких позапускали великі опсоси. Берете сімку (ebay чи друзі хай відправлять), або esim якщо є, вмикаєте wifi-calling і все працює
-
17 листопада подав, 21 прийшло що припинено. Єсв платиться за всі 3 місяці кварталу, чи тільки за два?
-
Так то в Україні така катавасія. В канаді хочеш контрактор, хочеш емплоі. Всім побарабану. Чи ви в Канаді бухгалтер? Якщо в Україні, питання. Якщо фоп закритий в листопаді через дію, 5 відсотків 3 група, які терміни подати ліквідаційну звітність і доплатити єп і єсв?
-
Так, питання слизьке. Але я дала відповідь з бухгалтерської точки зору. Потрібно раціонально оцінювати ситуацію, щоб в майбутньому не виникло питань в порушенні трудового законодавства, а саме приховуванні трудових відносин.
-
При чому тут спосіб оподаткування до фултайм контракту з конкретною компанією? Якщо звичайно фопом на базарі торгувати, чи нігті пиляти, то там нічого іншого крім SelfEmployed не напишеш. А якщо людина працювала на компанію декілька років, то то треба писати компанію, бо по тому робиться сікюріті чек. Питання слизьке, але написати 10 років фоп і зробити розбивку в роках, то вірогідніть попасти на міслідінг інформейшен менша в другому варіанті
-
Привіт) Читав вчорашню переписку стосовно сеньйоріті то хочу сказати свій погляд, кому цікаво. Я, будучи інтерв"юером, бачив дуже різних людей. Які мали 10 років досвіду і робили якусь дуже специфічну роботу, і дуже мало релевантних знань, і людей з 1-2 роки, які блискавично розвивалися і мали перкрасні знання і перспективи. По суті ваше резюме це є можливість потрапити на співбесіду, пройти фільтрацію HRів. Далі, залежно від компанії, будуть різного рівня інтерв"ю. Ніхто за резюме вас на роботу не візьме. У великі компанії проходить кілька етапів співбесід, де перевірять все - тех скіли, алгоритми, системний дизайн, лайв кодінг, співбесіду з менеджером на +- розуміння софт скілів. І те, який тайтл особисто мені причіплять, для мене значення немає. Головне це є зарплата. Можете бути Sowfware Engineer з зарплатою в 150к.
-
Куди подівся Tupak?