Ukrainian Speaking IT Community
-
Софт скіли це добре, і візьмуть людину, в якої кращі софт скіли, якщо тех скіли рівні, або навіть той, що софтскіловіший, то трішки просідає в тех скілах, тоді візьмуть софтскіловішого. Звісно, ніхто не найматиме психопата чи токсика в команду. В великі компанії взагалі інколи питали тупо алгоритми і системний дизайн, а чувак питав а коли по Джаві буде? А вони відповідали - в нас немає таких позицій. Є позиція розробника програмного забезпечення. Нам важливо щоб людина добре мислила, а синтаксис мови то таке...
-
-
Суть в тому що це мають бути добрі знайомства)
-
Набагато простіше і менш затратніше для компаніі коли людина приходить не просто по рекомендаціі - за неі ніби поручається той знайомий, що порекомендував. Не треба проводити конкурс, економія купу часу і коштів. Проста математика🤷🏼
-
Те, що шукають по рекомендаціях співробітників - це існує у всіх компаніях. Існують реферальні програми, і інші бонуси за найм по рекомендації. але мова далеко не про 70-80%, будь-яка компанія хоче глянути що є на ринку, і порівняти, а не брати по першій співбесіді
-
Якої середини, тут 70 - 80% ззовні)))
-
Відео на ютюб... Я думаю, людина дослідження не робила, щоб давати таку статистику аж в 70-80 відсотків... це ту мач Але такі випадки 'по випадковому знайомству' дійсно є. Навіть small talk з дідусем в парку може привести до бажаної вакансії. Вже не знайду відео, але це скоріш один щасливий випадок на ХХ інших. Хоча цікаво почитати думку когось зсередини
-
Я спробую знайти те відео і надіслати лінк, але тільки ввечері.