Ukrainian Speaking IT Community
-
У нас нова вакансія: UX Designer www.linkedin.com/jobs/view/3459771566/ Якщо цікаво, пишіть в приват
-
У пошуку Middle+/Senior NetSuite developer, з досвідом від 2+ років. English: Upper-Intermediate. Зайнятість: Full-time for a short period of 2-3 months, Remote. Пишіть @Solomakha
-
Doon South, Huron Park, Laurentian West
-
Laurelwood, Beechwood, Bridgeport North, Grand River North, Grand River South
-
Ще є такий тг канал де дівчина збирає усю цікав і важливу інфу для нюкамерів. t.me/infocalgary
-
А що там з Ванкувером? Бо я теж бачила цей хаос з сумками😭 лечу air canada
-
Сертифікат називається нача CWB і в той час як Ви будете вчитись Вам держава буде платити. www.cwbgroup.org/certification-and-qualification ca.indeed.com/Welder-jobs-in-Alberta?vjk=9c0a050adc3c2d75 Ось тут подивіться, якщо є якісь сумніви.
-
Теж думаю, що треба георгрфію пошуку розширювати. Я поки такий собі радник, бо ще не в Канаді. Також чув, що можно до рекрутенгових агенцій звернутись, як варіант.
-
Компаса зробив)
-
Go developer
-
Звучить так собі, а на яку позицію, якщо не секрет?
-
Погоджуюсь 👍
-
-
В Європі, коли ти не підійшов по Вакансії тобі пишуть, "що ми знайшли кращу кандидатуру", "нажаль Ваш рівень знань не відповідає нашим потребам" і тд... Тут запитуєш, назвіть причину чому Ви зі мною не можете рухатись далі, щоб я міг покращити свої навички а у відповідь нічого, "ghosted". Я розумію, що зараз на ринку криза але це не оправдання для мудацтва.