Ukrainian Speaking IT Community
-
чи перекладав хтось декларацію ФОП 3-ї групи на англ. мову для того щоб місцевому бухгалтеру надіслати? якщо так, то можете поділитися контактами перекладача?
-
Дякую!
-
Привіт! Шукаємо серйозного .нет Time Zone: possible to work in the UA time zone (if you are still in Ukraine) buta few times a week there are calls in West Coast time zone. 4 interviews: 1 screening, 2 tech and 1 client's multitrading, high load systems - MUST HAVE Client: online virtual world Duration: no-end date, full-time. 100$ remote Contact: @Solomakha
-
Гайз шукаемо джуниора c# .net, angular, full time, permanent employment, full remote, better from BC дескріпшен позиції тут, але перед тим як аплаїтись пишіть будь ласка мені в телеграм - kore-software.breezy.hr/p/3848064a5864
-
Пишу в пп
-
Привіт. Прилітаємо до 31 березня. Може буде робота до цього, активно подаюся в LinkedIn. Знаю, що буде непросто. Може кому треба executive recruiter, it recruiter. Резюме на канадські стандарти перероблю на днях.
-
Доброго вечора! Сеньйори, розкажіть будь-ласка як це працювати по-годинно над проектом? Раніше працювала по принципу оплата за проект, і це розтягувалось на довго, ну як звичайно. Але знаю що хто отримує за годину, працює з трекерами. Як правильно рахувати взагалі роботу над проектом, чи ставити старт навіть коли роблю ресерч та варіанти для дизайну саме цього продукту? Або включати старт коли безпосередньо вже сам макет виготовляється? Дякую
-
Мав таке задоволення працювати віддалено використовуючи тайм трекінг Hubstaff. В нас було за правило що як тільки сів за конкретну таск - включай.
-
Це задоволення? Чи сарказм?))) Я покищо стресую на рахунок цього, тому що новий підхід для мене
-
так домовилась з замовником...
-
у мене Toggl ще не користувалась в повному процесі
-
Сарказм)) 5 хвилин відсутня активність - виключився, логує все що ти робиш на ноуті,навіть лінки в браузері якщо дозволиш. Навіть може робити скрін екрану якщо це налаштовано.Це стосується тієї проги що я написав.
-
саме тогл мені поставили як факт) думаю адаптуюсь. просто головне для мене це зрозуміти коли ставити старт і пояснювати клієнту, який був процес в ці години
-
Доповню, цю апп фірма нав’язувала. Якщо у Вас є вибір так дійсно краще зробити як написав Влад.