Ukrainian Speaking IT Community
-
Highland West, але можна знайти майже все те саме і в інших
-
Вітаю, всім гарної суботи! Я шукаю роботу junior Project Manager, в Україні працювала у двох компаніях, в одній по agile методології, у другій по waterfall, закінчила курси в Projector💔буду щиро вдячна, якщо допоможете
-
Привіт, спробуйте пошукати позиції координатора, або асошиейт, бо джуніорі і пм це не дуже сумісні речі, через це власне в багатьох великих компаніях вам треба перше пройти градацію мід сеньйор лід і тоді пм, хоча буває різне але я б в таких компаніях не працював
-
Привіт, дякую!! Я і не знала, що така професія є, дуже круто
-
Дякую!
-
Все залежить від компанії, назва позиції може бути різна треба говорити і дивитись по обов'язках. Просто ви можете піти пмом і без досвіду, але ймовірність що зафакапите проект дуже велика. До прикладу треба вміти працювати з клієнтами на селйс рівні, софт скіли, рзширеня штату, запобігання співпраці клієнта з іншими аутсорсаси тощо. В моменті ви просто наприклад зможете не побачити що якась інша компанія заходить з оффером щоб продати своїх людей, і або ви або вже ваш менеджер буде тушити пожар, але люди вже будуть працювати над тим як розширити їхній штат і злити вашу компанію.
-
Без досвіду складно, я так починала, але у мене був дуже крутий ментор, я думаю що поступово зону відповідальності розширюють, головне почати працювати в цій сфері
-
Підкажіть, як справи з вакансіями digital marketing? В частому випадку SEO. Маю 13 років досвіду з англомовними ринками, в т.ч. з канадськими компаніями як SEO спеціаліст. Але як контрактор, а не як full-time employer. Підкажіть, чи в Канаді будуть проблеми з оформленням на full-time для residence permit? Чи беруть вони українців на маркетингові вакансії? Дякую :)
-
Куди завгодно!
-
Доброго дня! Запрошуємо вас приєднатись на безкоштовну онлайн зустріч. Будемо ділитись цікавими кейсами та розповімо як скласти правильне резюме щоб шанси знайти роботу в IT збільшились. ВХід- донат на ЗСУ fb.me/e/11aNM4TmZ
-
всюди кейси однi, а в кейсах iнформацiя - як не треба робити)))
-
McAfee - це той антивiрус, що cам як вiрус, ставиться з чим завгодно ? ( з оперою наприклад )
-
Все віддалено
-
саме в McAfee
-
ви інтерв*ю проходили в офісі? чи віддалено?