Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 5.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Так, в обличчя принаймні - вони дуже добрі. Як мені казав один індус таксист у Ванкувері: "Ми стараємося допомогати один одному". В кінці поїздки, він запропонував мені каву попити в закладі. Та в результаті оплатив каву, їжу і десерти) Я як не старався свою карту витягти - він наполягав, щоб я запам'ятав, які в Канаді добрі люди) Та ще історично, Індія - Британська колонія. Як не як, але більшість серед населення знає англійську. Акцент, то вже таке) Плюс документи мають - Великобританії, Канади чи інших країн. Перевага при працевлаштуванні - вони не іноземці) А найголовніше, у них не так багато варіантів. Країна контрастів. Або вчишся, або бідуєш) В FAANG - в основному азіати та індуси. І серед них дійсно багато обдарованих. Але і програмування - це не про таланти. Інші беруть наполегливістю)
    1 Reply Last reply
    0
  • t399814963T Offline
    t399814963T Offline
    Vitalii Rehan
    wrote on last edited by
    Привіт, хто летів в Канаду з пересадкою через Лондон, Візу в Британію треба чи можна без, чи може хтось дати будь-яку додаткову інфу? Візу в Канаду маю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t182318213T Offline
    t182318213T Offline
    Kateryna Tsymbaliuk
    wrote on last edited by
    стикнулась зі складнощами переказу в інших валютакх в СІБС, відкрила собі рахунок в RBC, буду переходити
    1 Reply Last reply
    0
  • t182318213T Offline
    t182318213T Offline
    Kateryna Tsymbaliuk
    wrote on last edited by
    у мене CIBC корпортаивний рахунок в ЮСД. інвойс в ЮСД. я ще не добралась до сплати податків, але бухгалтер сказав підготувати суми інкаму в CAD. на офіційному сайті Bank of Сancada є курси помісячні. от їх використовувати для конвертації. тобто не брати курс на день приходу коштів на рахунок, а місяць приходу
    1 Reply Last reply
    0
  • t417433516T Offline
    t417433516T Offline
    Yurii Kholodnyi
    wrote on last edited by
    Зрозумів, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t112717474T Offline
    t112717474T Offline
    Serhii Popov
    wrote on last edited by
    Ні, Дежарден. З податками ще не розбирався.
    1 Reply Last reply
    0
  • t417433516T Offline
    t417433516T Offline
    Yurii Kholodnyi
    wrote on last edited by
    У CIBC? А податки як платите?
    1 Reply Last reply
    0
  • t112717474T Offline
    t112717474T Offline
    Serhii Popov
    wrote on last edited by
    Чому не відкрити рахунок в EUR і отримувати EUR? Я так зробив, компанія платить у EUR, коли мені потрібно конвертую в CAD.
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Жорсткіші, в зубах застрягають )
    1 Reply Last reply
    0
  • t210070951T Offline
    t210070951T Offline
    Nazar Solomakha
    wrote on last edited by
    Шукаю шопіфай на європейський проект на ремоут. Якщо потенційно когось цікавить - напишіть мені, будь ласка. Розмовний рівень англ має бути upper-intermediate+, так як треба буде спілкуватись на англ постійно По технічній частині має бути middle/middle+ full stack Shopify dev Опис проекту: One-stop shop for furniture, decor, bedding & more.
    1 Reply Last reply
    0
  • t417433516T Offline
    t417433516T Offline
    Yurii Kholodnyi
    wrote on last edited by
    Є тут хтось з бізнес аккаунтом в CIBC (або може інший банк) і отримує гроші від закордонних компаній не в CAD? цікавить яка валюта у вас в інвойсі Справа в тому що компанія на яку працюю, платить мені в EUR, з укр. фоп проблем не було, в мене там просто рахунок в EUR, в інвойсах EUR, і порядок. Питання чи я можу в інвойсі вказати валюту EUR, мені клієнт заплатить в EUR, а я потім буду платити податки по тій сумі що була зарахована в CAD чи в інвойсі має бути валюта CAD? В банку сказали що мені можуть EUR відправити на рахунок і сума пройде конвертацію і зарахується CAD. Бухгалтер місцевий каже щоб я в інвойсі ставив CAD, а клієнт каже щоб я в інвойсі ставив EUR. CRA взагалі все одно, вони кажуть щоб я вчасно заплатив і скинули ще лінк на сайт, типу дивися там всі правила. може взагалі на wise можна отримувати і платити з нього податки? *я зареєстрований як Sole Proprietorship
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Ніколи не чув, щоб хтось по роботі юзав якісь мутні мессенджери. Ms teams, zoom, але не вотсапи, вайбери чи сігнал. Для мене це був би 🚩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Я декілька раз співбесідував людей з Індії. То вони дуже наполегливі. Коли не знають відповіді, то викручуються як можуть, щось придумують, оправдовуються. Рухаєшся до наступного запитання, а вони далі тобі стараються щось придумати на попереднє. Проте дівчата з Індії добре себе рекомендують, зазвичай чесніші і відповідають тому, що заявили про себе в резюме.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy V
    wrote on last edited by
    Цю тему неодноразово обговорювали. Наскільки я розумію, то це через минулий кастовий уклад. Типу їм дуже важко відмовити тому, хто вище них по соціальному статусу. Виливається в те, що вони не можуть сказати "ні", і перетворюються у таких собі йес-менів. Що спочатку всіх підкуплює, бо вони кажуть шо можуть всьо, і стараються то зробити. Просто в них не виходить, і часто по цілком об'єктивним причинам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Я теж працював в UK. На мій суб'єктивний погляд - траплялись дуже скілові програмісти серед них. Але це більше, як рідкість. Ніж даність) Але в чому перевага у них серед тих же українців. Індуси впевнені в собі і йдуть до останнього) навіть, нічого не знаючи)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Я не расист якщо шо
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    В індусів тайтли стартують з сіньйор просто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    ну наприклад я працюю в єпамі в юк, і тут ті індуси які переїхали з своєї країни, сеньйорного рівня ( хоча поняття не маю як в них там личка сейньор ) дуже факаплять якість. Не завжди, але в переважаючій к-сть. Себто недотримання патернів чи підходів, дублікація, використання якихось несекюрних бібліотек тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Зараз мова йде про рекрутерів. Рекрутерів індусів у Європі я ще не зустрічав. Розробники і на українських проектах є з Індії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Що мається на увазі під "якістю"?😅
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.