Ukrainian Speaking IT Community
-
У мене специфічний embedded (банківське обладнання), та бекенд. По мовах - Go, C, C#, JS.
-
Я в принципі так і указав - software engineer. Але краще запитати людей, бо різні традиції та менталітет.
-
Ну тут саме про цей міні-скандал з "інженерами", що коли ти використовуєш слово engineer то типу маєш мати обов'язково диплом інженера. Наскільки я знаю, немає якихось офіційних постанов в Канаді що так не можна робити. І взагалі це людей розізлило, тому що є багато професій, які використовують слово "інженер" окрім будівництва і тд. Я б напевно все одно вказувала software engineer, якщо це і є Ваша професія. Бачу що на сайтах пошуку роботи все одно вакансії таким чином підписуються
-
Тут питання чисто формальне - що саме писати в резюме, щоб не виставити себе «не комільфо» Але й у дурні не пошитись 😀
-
Народ дайте пораду. Тут я бачив таку інфу, що не варто в резюме писати Software engineer якщо немає підтвердженої інженерної освіти. Як тоді писати? Як себе добре подати?
-
Та все так йде - ліки теж. Спочатку був «дикий захід» у березні-травні, але й там пропускали все підряд, а як почали тормозити, то ми стали навіть взагалі не військові речі відправляти з супроводжувальним листом і на базі запитів від госпіталей чи частин🤷♂️
-
Дякую, те що треба. Треба відправити декілька ПНБ, а це товар подвійного призначення, на митниці заберуть, або розвернуть, тому має йти як волонтерка зі супровідним листом. Замовлення є від 131 ТО і ДПСУ загін 1, всі вони зараз в Опиному і Соледарі.
-
То я не зрозумів, ви все - таки можете допомогти чи ще хочете понити? Доречі не Kiev, а Kyiv.
-
Майже так, згоден, я суб‘єктивно відношусь до плакальщиків. Більше хотів донести думку, що багато речей просто неправильно сприймаються, або не знають про опції, і починають нити, що все погано. Яскравий приклад - скарги на довгі міжбанковські транзакції, а насправді треба скинути $200 і інтерак вирішує. Давайте зав‘язувати, краще про chatgpt балакати :)