Ukrainian Speaking IT Community
-
-
Хтось має контакти Волонтерів у Калґарі, які відправляють військовим, речі, дрони і тд?
-
youtu.be/Aa83vRghue4
-
Я розумію Вас. Але біль це не є симптом пріоритетного надання допомоги крім випадків, коли є інші загрозливі симптоми. Я з грижою в шиї плакав і просив щоб щось зробили, бо біль була на стільки нестерпна, що терпіти було нереально. Не допомагав навіть морфін (може було мало), але це є результатом недбалості, що прогавив симптоми, невчасно звернувся до лікаря і не виконував рекомендацій щодо вправ і відвідування басейну. Якщо копнути глибше, то винен сам))
-
Не зовсім) Тривалість життя - не від медицини залежить. А від того, наскільки людина піддається впливу стресів, неможливості поїхати кудись відпочити, купити собі нормальні продукти, задовольнити свої потреби і тп. У нас в Україні - чудові лікарі. Але бідність і стреси, особливо впливають на смертність і старіння. Плюс порівнювати Україну. Історично яку насиловали, репресували та обкрадали набігами. Ну таке)
-
Погоджуюсь у нас люди мають хвичку не дбати про здоров'я. Привикли ігнорувати перші ознаки недуги.
-
Через 2 тижні прибуття у мене була температура і страшенний біл. Ні пачка , ні 2 німесилу, не допомагала. Я з собою мав пачку антибіотиків і сам лікувався після того візиту. Мені легше стало на 3-й день. Кодеїн, той що виписали хватало на +-3 години.
-
Я ж кажу - перша ланка тут досить важкодоступна, що є нормально, бо є інша цінність того візиту. Тут людей навчають зі школи, що якщо така ситуація то ви п‘єте симптоматичні ліки і сидите у волкін. Пакетик німесилу і того вистачить, щоб дочекатися лікаря. А про ті всі випадки, які я бачив в Україні зсередини, я просто мовчу, не хочу бути хейтером української медицини))
-
А яке місто? 🥺
-
Зрозуміла 😅😅
-
Не бійтеся, тут чудові лікарі, їх немає стільки, скільки в Україні, і тут за здоров‘ям треба слідкувати, і до лікаря записуватися наперед на профілактичні огляд . Якщо Ви самі не хочете слідкувати за своїм здоров‘ям, то система охорони здоров‘я Канади, на відміну від України за вас цього робити не буде. Тут ви будете цінуват той очікуваний візит до лікаря, і дбайливо виконувати його призначення, бо якщо вам страхова покриє лікування, а потім виявиться, що ваш стан загострився бо ви не виконували призначення, то подальше лікування на ваші руки і компенсація за витрати в страхову
-
Що саме я? Я 10 годин у emergency просидів зі болем у обличчі від гаймориту, переді мною сидів чувак зі зламаною рукою 6 годин. Канадець, який мене привіз, сказав, що є випадки смертей у чергах emergency. Коли мене прийняли, лікар сказав. "Я нічого не бачу, випишу знеболюючі, а як буде гірше то приїдете ще раз Вам випишуть антибіотик". Хз у мене в Україні брали мазок, вирощували колонію, на другий день прописали антибіотик, що найкраще підходить. Це лише одиночний випадок, так як і у Вас.
-
В Харкові ми мали шанс знайти гарних лікарів. Не всі, але знайти можна. Але дорого.
-
Нічого собі 🤯 Але я все одно боюся медицину Канади. Але на місті розберемося🤞🤭
-
Мій коментар про те, що є дві крайнощі: 1. "Ми приїхали в Канаду, тут так все погано, у нас було все в рази краще, Канада гімно." 2. "Я тут живу 20 років та взагалі не знаю, як зараз в Україні, але все одно вам скажу, що тут все краще, а якщо не згодні - ви непідготовлені н'юкамери та гімно." І те, і те - крайнощі, і те, і те - невірно.