Привіт усім!
Дозвольте представитись! Я - дипломований психолог, який працює з травматичним досвідом та проблемами адаптації. Але не хвилюйтесь, у мене немає жодних карт таро, тантричних практик чи інфоциганства 😅, я займаюсь лише професійною підтримкою і консультуванням.
Маю більше року досвіду роботи з біженцями в Польщі, де надавала їм необхідну підтримку і сприяла їхній адаптації до нового середовища. Також була активно залучена до проектів і тренінгів, фінансованих Європейським Союзом, спрямованих на допомогу українським громадянам після травматичного досвіду.
Мої послуги включають індивідуальні онлайн консультації та групові заняття, які дозволять вам отримати необхідну підтримку.
Саме зараз я зацікавлена в розширенні своїх професійних можливостей та шукаю нових людей, які хотіли б приєднатися до нового проекту - групового тренінгу. Провести гарно час та спробувати щось нове. В рамках проекту, ми покращимо якість вашого життя, зосереджуючись на прийнятті і вираженні власних емоцій через спілкування та міні ігри. Дата та місце буде підібрана виходячи з кількості зацікавлених людей ☺️ Запрошую усіх - жінок, чоловіків та пар - приєднатися до цього проекту! Ви можете бути впевнені, що отримаєте професійну підтримку та консультування від досвідченого психолога.
Якщо ви зацікавлені у моїх послугах або маєте бажання обговорити можливості співпраці, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Я готова відповісти на всі ваші питання у приватних повідомленнях, щоб не загубити їх серед групового чату.
Чекаю на ваші повідомлення! 😊