Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Dmitrii, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Краще не шукайте на таких теренах житло і тим паче роботу, бо ваш досвід теж буде негативним Успіхів
-
Написала і моє смс видалив адмін. Дякую 😆🫡 хотіла позитивний відклик кинути, але вже
-
Вибачте вам блокує відправу смс в Приват, не можу відповідати тому спробую ще раз Ще раз головну думку повторю : не раджу шукати житло і тим паче роботу в чатах ТГ, російсько чи україномовних. Житло можна ще, але якщо робота - велика вирогідність буде survival job, себто пахати як поні за мінімальну оплату 6 днів на тиждень. Тоді ваш експірієнс і шанс і мігрувати в Онтаріо теж буде негативний і малий. Хочете щось гарне по роботі - шукайте і подавайте на indeed, LinkedIn. Не телеграм і не фейсбуки. Робіть гарне канадське резюме і кавер летер і гайда, не чекайте поки приїдете в Канаду. Я знайшла декілька гарних робот з оферами по високому ноку поза Канадою, проте приїхавши в Торонто знайшла іншу роботу, теж високий Нок, і почала працювати після місяця знаходження в Торонто. Чоловік інженер, йому зайняло трошки більше, але теж позитивно. Житло теж вдалося перше зняти дуууже дешево - кондо за 1100/місяць в ДТ Торонто, на три місяці. Потім чоловік приїхав зняли дім в триплекс - виходить 1 поверх : 2 кімнати+зал+кухня+ванна+веранда за 2400 на бітчез (східний район Торонто), зараз знімаємо вже весь будинок в 2 поверхи -4 спальні, зал, кухня і дві ванни, гараж і двір -3800 Тому ціни різні. Для нюкамерів знайти постійне житло без роботи важко. Тому знайдіть роботу спочатку, а поки шукаєте - знімайте тимчасове на 3 чи 6 місяців. Щодо роботи написала - як себе поставите, в якій галузі працюєте, який маєте досвід, який рівень мови.
-
«Зруйноване житло» - ви скоріше про все думаєте про гуманітарну програму. «Зруйноване житло» - це не єдиний критерій. По цій програмі отримати ПР дуже важко, особливо тим, хто у робочому віці. Як на мій погляд, найпростіше отримати ПР в Онтаріо по Nothern and Rural Pilot Program, переїхавши наприклад в Thunder Bay. А загалом все залежить від особистих умов (освіта-професія-досвід-мова-вік).
-
Чесно в плані імміграції бачу трейдс чи високий в ОН. Все. В ті гумки особливо не вірю, але це думка просто 🙃
-
дуже дякую вам !
-
🤝Доверьте поиск недвижимости надежному помощнику! Ищете надежного помощника в мире недвижимости? Наш бот – именно то, что вам нужно! Обновленный интерфейс, поддержка английского языка для международных сделок и теперь совершенно бесплатно! Бот 🏠 Недвижимость | CHATIK поможет вам найти идеальное жилье или арендаторов без лишних забот. Доверьтесь нам, и мы найдем для вас лучшее. @NewHomeRobot