Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Когда лучше записаться? Не могу попасть на свободные слоты на сайте
-
Привет, я недавно приехал в Канаду как PR из России. Живем в Торонто. Хочу получить водительские права. Есть 6+ лет опыта. Может кто то может рассказать какие документы нужно собрать? Особенно интересны «proof of your driving experience in English or French». И переводить ли российские права если они нового образца? Справки о стаже из России нет и получить не могу.
-
Вы повысили репутацию Maria Butenko на 1. Репутация: 1 Награждения самых активных участников мы проводим в нашем Instagram 🌐
-
Ми разом з Вами і у Канаді! Підключайте послугу "Доступний роумінг" у подарунок: *600*6# У Вас буде: 10 ГБ, 250 хв (вих. дзвінки в мережі), 50 хв (вх., вих. дзвінки в Україну та в країні перебування), 100 SMS на всі напрямки. Підключити можна 1 раз на місяць (за умови підключеного пакета послуг за Вашим тарифом). Підтримка: +380500400111 (безкоштовно). 10гб+50 минут , эта вся красота за 150 грн. Кстати канадский оператор тоже 10гб даёт , только тариф в 10 раз дороже
-
Я не активую. Само все працює. Потрібен лише оплачений пакет.
-
у водафоні нєєє, там ще треба його щомісячно активовувати у Київстарі да, треба лише оплачений тариф але роумінг Київстара до Канади не дотягнув
-
Всем привет, тут в группе есть @Анна Польчина?
-
У львові зараз пишуть люди що через email запис можна через 20 днів - місяць здавати. А запит після це вже кому як щастить, я здала у Львові 7 жовтня, а запит на паспорт прийшов через 19 днів. Також у Львові пройшла на 2 години раніше, ніж був запис у документах. Багато хто не приходить, наскільки я розумію.
-
Вы повысили репутацию Screamer Dot на 1. Репутация: 1 Награждения самых активных участников мы проводим в нашем Instagram 🌐
-
То треба щоб смарт підтримував е-сім. Якщо є, то можна і так тоді. Це нічого, що нема такого роумінгу в списку. Він працює. Нічого додатково налаштовувати не треба. Потрібен лише сплачений тариф.
-
Усім вітання, підкажіть будь ласка як зараз виглядає ситуація з подачею на біометрію? У Львові, Києві чи Варшаві? Хто крайній раз записувався і які терміни? Дякую за відповідь ☺️
-
Так, можна. Але тільки якщо Вам місцевий номер не потрібний (що навряд). Тож або смарт з двома сім, або дешевий інет, або місцевий номер. Ось такий вибір з трьох варіантів. Щодо роумінгу водафона. Сплачуюте свій звичайний тариф за стандартною ціною. І Водафон надаватиме роумінг 10 ГБ на місяць. Та ще є там якась можливість дзвінків.