Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
-
Я була обрана на рандомне тестування То мені прийшов негативний результат І чуже була не під карантином через 4 дні
-
Загальне страхування є безоплатним ( ми сплачуємо податками) і дає сожливість відвідувати лікарів, отримувати рецепти, тощо. Для того щоб податися на страхування Вам потрібно мати робочу візу та сін намбер, можна подаватися оглайн. Ми подавали на сайті msp , вірю що то є федеральний сайт але перевіряйте стосовно провінції проживання.
-
Медичний огляд після отримання робочої візи проводиться виключно визначеним колом лікарів( список знайдете на головному сайті Канадського гаверменту) включає рентген грудини, аналіз крові на сифіліс та повний огляд лікарем. Вартість у Ванкувері від 275– до 450$
-
Дякую дуже🙏🏻🤔
-
Чтобы использовать кредитную карту виза нужно на счету закрыть определенную сумму ( в тд банке у нас минимум был 1000$) и эта сумма является гарантией покрытия «кредитной линии». Есть еще вариант дебетовой карты но я не уверена на счет закрытия на ней суммы. П.с я могу быть не точна в терминах но по сути верна