Торонто чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
-
А можно и мне пожалуйста. У нас кошка и собака) Благодарю заранее
-
Я з Ванкувера, але не думаю що є дуже велика різниця в оформленні документів між Торонто та Ванкувером. Дозвіл на роботу треба оіормити при прибутті у Канаду в аеропорту. Потім подаєтесь на sin number ( це ідентифікаційний код) у Canada service . З сін намбер та робочою візою подаєтесь на страхування. Щоб відкрити рахунок у банку спершу треба зробити аппойнтмент ( майте на увазі що для того щоб отримати картку віза вам потрібно буде закрити на рахунку мінімум 1000$)
-
Подскажите, медосмотр как у них проходится после прилёта?
-
Здравствуйте! Вопрос: сейчас при заказе справки о несудтмости в России, их выдают с печатью мфц, это оригинал, их присылает мвд в электронном виде, но печатеат и заверяет их мфц. Кто-то прикладывал такие правки?
-
Какой визы и из какой страны?
-
Какие документы необходимы для получения визы в Канаду?
-
Напишите мне, я вам скину
-
Спасибо 🙏🏼
-
👋 Теперь вы можете получать полезную информацию и следить за проектом CHATIK в Instagram. Описания сервисов, полезные рекомендации, новости проекта и индустрии, актуальные вакансии, предложения и многое другое. Подписывайтесь: instagram.com/chatik.world Мы открыты к сотрудничеству с инфлюенсерами и блогерами, если у вас есть классные идеи для коллабораций - пишите в Telegram: @ChatikTeam
-
Всім привіт🙌🏻 Можливо хтось з учасників уже прибув у Торонто по cuaet і зможе зорієнтувати мене, що у першу чергу варто оформити при прибутті в Канаду? Страхівка, дозвіл на роботу, фінансова підтримка, банківська карта ітд. Маю багато питань і хочу зорієнтуватись, що за чим🤔 Дякую🙏🏻
-
Дякую 🙏🏼Ви вивозили вже, вірно?
-
Не має ніякої візи. Тварина повинна бути вакцинована від сказу і мати health certificate виданий не раніше ніж за 7 днів до вильоту ветеринаром
-
На кота нужна виза и он должен быть вакцинирован!