Vancouver,BC - CUAET
-
це ж +- стандартний набір для будь-якої країни, просто вартість послуг тут дорога, бо вартість роботи людини висока
-
Як важко тут жити…(
-
Регулярні витрати: - аренда житла 1600-3000 - страховка арендатора (12-20) - їжа - стаціонарний інтернет та ТБ - мобільний зв'язок х кількість людей - авто: — страховка — пальне — кредит Додатково: - одежа - розваги - лікування - підписки на сервіси (Costco/Amazon Prime/Netflix/Spotify/etc)
-
Стоматологія і ліки покривається роботою слава богу
-
Дякую
-
Купили машину. У сина права вже канадські ленер. Оформили все на нього. Страховка на нього на 3 місяці 372 $. У мужа еще наши, чтобы его вписать хотели 600 ч чем-то. Мы и не вписали пока.
-
Скажіть будьалска, які щомісячні витрати є ще, про які є можливо забула
-
Тут наскільки я зрозуміла є одна страхова компанія монополіст,і більшість звертаються до неї
-
наскільки я розумію, страховка залежить від ваших водійських прав, ще й по результатх року можуть повернути частину виплаченої страховки, при наявності BC driver license вартість страховки падає десь до 200-350 баксів
-
купа нюансів, все залежить до чого ви звикли і чого ви прагнете, на мене цифри завищені, тим паче перший час, поки адаптуєтесь в новій досіть дорогій країні у найдорожчому місті, по наших розрахунках на двох витрати виходять десь в 3,5-4,5к
-
По машині є нюанси. Страховка для резидентів і для нас кардинально інша в ціні, але можливо я завищила, дійсно.
-
Наскільки я знаю, то сім'я в якій я живу тратить 100$ на страховку для машини. Їжа ±- 1200 з головою. За 200$ можна найти щось типу сімейного тарифу, включений домашній інтернет і на телефонах +канали. Сума яка у вас вийшла трохи завелика, на неї можна ні в чому собі не відмовляти 🤔😅
-
Дякую
-
Питання важливе, розглядаємо переїзд в Іспанію бо страшно не впоратись🥺