Vancouver,BC - CUAET
-
Ребята, обязательно сходите на Flyover Canada! Вы пролетите над всей Канадой. Реально почувствуете запах полей, брызги водопадов. Ощущения незабываемые. (Там сейчас есть - Канадские горы, Дикий Запад. Вы сходите на Flyover Canada!) Билеты $24-30 Каждый день с 9.30 утра до 9 вечера Адрес: 999 Canada Place youtu.be/_qR5ay2Mi-E
-
Здравствуйте, если кто то ищет работу с проживанием по уходу за пожилыми, пожалуйста, пришлите свое резюме, я его отправлю работодателю, с вами свяжутся. Пишу по просьбе потенциального работодателя, он ищет Home Support Worker для своих родителей с 12 августа, родители проживают в Западном Ванкувере. Нужно владение английским языком, хотя бы минимальное-чтобы иметь возможность рассказать о себе на интервью и понимать просьбы его пожилых родителей. Желательно иметь опыт работы. может есть бывшие медицинские работники, которых заинтересует этот вариант? РАБОТА С ПРОЖИВАНИЕМ. Условия по части оплаты нужно обсуждать с работодателем, мне о них неизвестно.
-
Ворк пермит открытый, работать можно где угодно. Там особенности с работой и налогами/получением потом ПР, на сколько я знаю
-
Дякую!
-
Для Канади, немає сроку вакцинації, будьте спокійні, карантин проходити не будете
-
Всім привіт :) Таке питання, ми вакциновані (2 вакцину робили в липні 2021), тобто вже пройшов рік Летимо в Канаду в серпні, чи ця вакцина є дійсна і ми не маємо сидіти на карантині, чи є якісь обмеження в часі дії сертифікату на території Канади?
-
Доброе утро, может у кого то была подобная ситуация, приехали вчера в Ванкувер, и весь день провели в, аэропорту пытались, спрашивали во всех справочных и информационных что делать если мы не вакцинированы порядок действий, никто из местных служб в аэропорту не смог объяснить или сказать нужно ли делать тесты и где их делать или брать и по поводу карантина тоже не ясно, мы сняли гостиницу, в arrive can до вылета ещё зарегистрировались. Теперь мы типа на карантине но тесты не делали потому что никто не смог ничего сказать, ещё слышали что нужен тест по прилёту и их делают в аэропорту, только нам ничего не смогли сказать и неизвестно как и где. И вообще не понятно как тогда это контролируется, может есть какие то подобные примеры. Мы сейчас не знаем как быть, тут никого нет чтобы спросить. Будем очень благодарны если вдруг есть какая то инфо.
-
будь ласка, успіхів!
-
Зрозуміла, дякую
-
Хтось каже, з нульовим, а хтось до СAD1000/людину. Але джерела доходу точно не має бути. Ви,якщо заповнили анкету, чекайте дзвінка від менеджера, вони телефонують і пояснюють ситуацію всім, і тим, кому цю допомогу не бачать сенсу надавати. А раптом у Вас якась інша,своя ситуація, хто знає...
-
Тобто цю допомогу можна отримати лише з нульовим рахунком в банку?
-
Ця допомога для тих, у кого зовсім скрутно з грошима. Будуть її надавати тільки тоді,коли на рахунку не буде коштів, і коли не буде зовсім доходу. Просто зняти з рахунку гроші і подаватися, як хоче дехто,- не вийде, за цим держава слідкує.
-
Добрий вечір. Фінансова допомога від провінції ВС. Хтось вже подався, отримали? Я пішла в центр в Coquitlam , подала документи, потрібно піднести банківськи виписки, анкетування було трохи не зрозумілим, бо питали чи були ви homeless останні 12 місяців, я уточнила що ми прибули по CUAET бо в Україні війна. Я не впевнена що я вірно подалась.
-
Ні, ми вклеювали foil. Дешеві квитки на вересень- це через США, або Англію. нам таке не підходить, потрібна транзитна віза, я оце ж вчора якраз запитував. ХЗ як вони зараз ставлять транзитні візи в США. я вже наслухався купу історій про те, як не пускають в сша людей, які мають відкриті візи бо "мета поїздки може не відповідати типу візи" Дивіться квитки через KIVI, там можна скіпнути країни, повикидайте сша і британію. Через Ірландію летіти можна, вони на час війни відмінили візи для Українців
-
Скажіть, чи в вас foil less visa? Теж бачив такі дешеві квітки на вересень, і думаю, якщо летіти з Варшави з перезадеою в Ірландії, чи пустять на літак з foil less visa. Вклеїти візи в Варшаві можу не встигнути.