Vancouver,BC - CUAET
-
Підкажіть будь ласка що варто для дівчини підшуковувати з робіт англійська б2
-
Можливо хтось мав з таким справу. Студенту 18 років, який вже рік провчився в Канаді , рекомендують в коледжі податись по новому на стаді перміт з позначкою CUAET для отримання всіх пільг та допомоги як новоприбулому українцю. З чого починати і яку форму заповнювати на сайті IRCC?
-
Друзі‼️ хто прилетів в Канаду по foil-less і вже подавали паспорти на мульті візу, поділіться інформацією ‼️ Відгукніться, будь-ласка, є питання.🙏🏻
-
Ссилка в листі не відкривається.
-
Доброго дня всім, підкажіть будь-ласка. Хто приїздив не вакцинованим у Вікторію і прийшов лист зробити тест на ковід у нас для дитини. Де можна замовити або зробити?
-
www.eventbrite.ca/e/ukrainian-welcome-event-tickets-400243197177
-
📍Megogo (доступно як в інтернеті, так і на Смарт ТВ); 📍Київстар ТВ (доступно як в інтернеті, так і на Смарт ТВ); 📍2+2 (також буде траслюватись по ТВ) 📍Суспiльне; 📍Ютуб Усика.
-
Для перегляду боксерського поєдинку
-
На офіційному ютюб каналі Усика по ідеї має бути транслацію
-
Бо мегого не дає законектитись(
-
Дайте посилання на бій будьласка
-
Буду намагатись)
-
Доброго дня! Прилітаємо з хлопцем в Ванкувер на початку вересня, шукаємо квартиру. Можливо хтось може підсказати як можна винайняти онлайн без завдатку?
-
Бій ще й безкоштовно можна буде на Megogo подивитися. Правда поки що не знаю чи це тільки на території України чи по всьому світу (для українців) ця фіча розповсюджується
-
Та не те слово((
-
Я так собі думала, що 1-2 година, це якась частина USA
-
Я до речі дзвонив у Kozak Ukrainian Restaurant. Але в них немає телевізору, тому той варіант відпадає