cottage cheese
-
Пока мне больше всего понравилась эта
-
Есть в Сейв он фуд и в Волмарте)
-
«bite me now» кричали пельмени)
-
Сьогодні і ми забрали свою «бабку» 😉 Дякую всім cottage cheese-нам за лайки. 🥰 Окремий великий thanks Паші ❤️ Але на вечерю у нас канадські пельмешкі 😁😉
-
"и меня не забудьте" вторил егермейстер
-
А где помидоры брали? Прям красные-красные!😍
-
Наш всеми любимый костко :)
-
Покупал овес для проращивания Не растет) Может кто то тоже занимается подоброй магией? Где купить чтобы росло
-
Где покупали? Как пытались проращивать?
-
Дівчата , як Ви боретеся з цукровою залежністю ? Чим заміняєте цукор , щоб як би і солоденьке і корисно ?
-
Натуральний мед, агава, кленовий сироп. Загалом, «солоденько і корисно» не буває. Якомога намагайтесь вживати цукор дуже помірно, найкраще у фруктах.
-
Магия очевидная- купить готовый
-
Цукор наверное лет так 10 не употребляю. Мёд тоже🤪 Нет прям желания) Сладкое ем, но если оно не слишком сладкое. Напр., манговый рулет с Т&Т🤣
-
Фруктоза? Не знаю только как она тут продается
-
Ніяк🤷♀️ Значить, мій організм хоче солодкого Якщо нема протипоказань та зловживання, то то ж нормально:) Особливо, коли така погода, коли це міжсезоння виганяє в поганий настрій. Мені, наприклад, треба серотоеінчику 😋, то їм! Єдине що, щоб не було передо за солодким, то добре правильно харчуватися- повноцінно. Тоді і організм не наполягає на збільшення кількості цукру.
-
Цукор ми теж не вживаємо , його у нас вдома навіть немаю , або що пару саше для сьомги, щоб солити . Взагалі не розумію як можна пити каву або чай з цукром , він же смак перебиває … Подивлюся сьогодні що то за рулет з манго 🥰
-
Я намагаюсь , але певно зима і гормони 🤪 Фрукти стараюсь малина - голубка -яблука , але мозок кричить - дай мені шоколяду)))) особливо з рану
-
Смотря с какой целью… я не могу без сахара- от слова совсем. От заменителя болит желудок. Поэтому стараюсь сладости заменять фруктами и максимально уменьшать покупку конфет, и т д . Но без него я хожу как вялая … при том , что тренировки 3-4 раза в неделю .
-
Сьогодні подивлюся. Хочу зернят купити та якусь фрукту )))
-
Знаешь, они вообще не слишком сладкие, в меру)
17 Feb 2023, 02:23
15846/44306
about 10 hours ago