cottage cheese
-
Steveston Fisherman's Wharf (604) 272-5539 maps.app.goo.gl/1W5YyHb5jEiuQZCZ6
-
Підскажіть будь -ласка чи тут в Канаді є дріжджі сухі чи свіжі і якщо є то в яких магазинах?
-
Дякую🙏
-
Може комусь буде цікаво відкрила для себе рибу свіжу в Суперсторі дикий лосось купую (приблизно 10 доларів кіло),ріжу на кусочки засолюю і потім за пару днів їмо, пробувала зарікатися в духовці теж смачно.
-
А я попередньо шкіру знімаю і потім шкіру цю виробляю. Тобто якщо вам шкіра не потрібна, я її з радістю у вас візьму 😃
-
А що Ви із шкірою робите? Просто цікаво))
-
Після обробки, вона м‘ягенька стає, як тканина. Що з неї тільки не робити - прикраси, ось онуку малому пошила чобітки, гаманці чи футляри для окулярів. Як назбираю достатньо - то будуть декоративни деталі на куртку чи піджак 😃
-
Я тут вже цьому навчилась - в мене буди дуже добрі вчителі. Місцева жіночка, вона досить відомий мистець у цій галузі, а також жінка з Аляски - вона загалом у світі відома, її роботи музеї купують. А я так, початківець поки що 😃
-
Вау, нічого собі)
-
Так, чим більше шкіра, тем легше з нею працювати. Вона знімається досить легко - я навіть ножем не користуюсь. Треба щоб риба буда трохи підморожена - тоді легше. Я якось зроблю відео, як руки дійдуть 😃
-
Ні не потрібна , а ви знімаєте шкіру коли ще не нарізана риба?