Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Запрошую на манікюр та педикюр в мій кабінет в south Surrey 👉ПОВНА стерилізація інструменту 👉Якісні матеріали 👉 Затишний кабінет 👉 Без проблем з паркуванням авто instagram.com/julia_nail_ukraine_romania?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
-
Доброго дня друзі! Скажіть будь ласка комусь прийшло на пошту ос таке письмо після мед огляду?
-
Привіт коли ви приіхали до Канади , чи мали MSP картки коли здавали медогляд?
-
Але вони не беруть трубку.
-
Вам потрібно подзвонити за номером, який був вказаний у листі з яким ви отримали картку і дізнатися у чому проблема
-
Не беруть сьогодні чи у робочі дні також?
-
Стільки раз дзвонила поки отримала картки, щоб дізнатися номери карток, але ніяк не вийшло до них додзвонитися.
-
Доброго ранку друзі! Хто може допомогти подзвонити в Msp зараз? Я з 8 години пробувала але в мене не виходить ( я не розмовляю на англійській мові.
-
Дата: 24 серпня 2023 року Час: 7:00 p.m Місце проведення : Буррард міст В Найважливіший день, День Незалежності України візьмемося разом за руки та створемо Ланцюг Єдності на підтримку нашої Величної та Незалежної Держави. Єднаймося, час підтримати Україну разом.
-
👆👆👆 Всем привет, у SVNH проходит программа роздачи вещей, кух. принадлежностей, обуви, игрушек, одежды. Вещи Б/У, но иногда попадаються вещи с бирками. Роздаем бесплатно, если кому то интересно, будем рады.Так же, если у вас есть вещи ненужные, но в хорошем состояние, можете приносить. П.с. возьмите сумки с собой, если захотите прийти. Локация: Killarney community centre (room 203) 6260 Killarney str. Когда: 2-4pm
-
Перекус і квитки за проїзд учасникам надаються. Якщо реєструєтесь, напишіть, прошу, в приват.
-
На сьогодні зареєструвалось коло 10 осіб, тому якщо цікавить - не зволікайте
-
Так, там передбачений іспит з анг і математики, який треба пройти на 50%
-
Це для тих хто знає англійську мову?
-
Наспраді з red seal не обов'язково працювати руками, але також в інших дотичних до ремесла структурах. Зарплата, як я розумію, 40-50$ на год.
-
Завтра має були оновлена форма з попрпвкою в 12 пункті. Буде додано для нас other
-
Просто в цій групі бере час на завантаження, не встигла поставити всю інформацію швидко.
-
Правильно, сьогодні підтвердили доступність цієї програми для українців по програмі CUAET. Ви можете зайти і зареєструватись з допомогою QR коду, або за лінком (мають мені скинути на пошту).Там Ви заповните анкету і з Вами зв’яжуться з команди PICS. Ми маємо в цій програмі 12 місць, з яких вільних зараз є лише 6. Отже, хто перший, той і в виграші. Але однієї реєстрації в PICS недостатньо. Навчання проходитиме в ACE Technical Institute, Surrey. Щоб Вас зарахували на програму, потрібно здати тест з математики і англійської. Здається треба набрати 50% правильних відповідей. Раджу за тест не переживати, пробувати і все вдасться. Наступними програмами будуть plumber, carpenter, welder and construction staff worker. Якщо є питання – пишіть. Навчання починається 11 серпня. Якщо реєструєтесь, теж буду вдячна, якщо повідомите, бо важливо показати заангажованість українців. А також до зустрічі 26 серпня в Стенлі парку, ми там будемо з PICS.