Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
💫 Дівчaтка, їдy зaвтра в oбід з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, cтiки до іqоs/gІо,cигapeти, у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa) В ocoбистi пишiть)
-
Добрий день. Якщо буде - я напишу. Це просто одноразовий захід.
-
💫 Дівчaтка, їдy зaвтра в oбід з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, cтiки до іqоs/gІо,cигapeти, у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa) В ocoбистi пишiть)
-
Везіть усе ))) на місці розберемся 🙌
-
Філери чи ботокс ?)😉🤣🤣🤣
-
Лечу чи їду ?)))
-
🇺🇦Зібратися разом це - початок! Залишатися разом - це прогрес! Навчатися разом - це успіх!🇺🇦 Ми зібралися, ми єднаємося й ми працюємо! Плекаючи у наших вихованців скарби нації: мову, історію, культуру! 📚Навчальні предмети: українська мова, українознавство, історія України, математика.📚 📌Наша локація: 📌 20098 22nd Ave Langley BC V2Z 1X4 Canada 🇺🇦🇨🇦Українська суботня школа Ленглі чекає на вас!🇨🇦🇺🇦
-
Чи можна більше дізнатися?
-
Вітаю! Я разом із командою програмістів організовуємо вступну безкоштовну ОНЛАЙН сесію з програмування для дітей віком від 5 до 17 років. Наша основна ціль: ➡️ Показати діточкам та батькам, що програмування не є чимось складним в ранньому віці; ➡️ Допомогти дітям випробувати свої сили вже на першому занятті; ➡️ Перетворемо захоплення гаджетами на майбутню професію - дизайнера, архітектора, веб-розробника сайтів та багато інших цікавих спеціальностей. Реєстрація відкрита до 15.10❗️ Пишіть "+" в коментарі або в особисті повідомлення ☺️
-
Gur пише в особисті. Гадаю, не тільки мені.
-
Схоже на бота просто) Приєднався до групи і відразу всім контактам «hi”