Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Ось тут ніби наші працюють, можете з ними поговорити скільки буде вартувати авто оглянути і що це буде включати
-
www.google.com/maps/place/Westgate+tires/@49.1009071,-122.7347661,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x5485db26b68d7adb:0xea87cfd23716870f!8m2!3d49.1009071!4d-122.7347661!16s%2Fg%2F11rwwl03p9?entry=ttu
-
Я не вважаю себе спеціалістом, але можу щось підказати, оглянути авто перед купівлею. Також маю сканер щоб помилки подивитись. Взагалі якщо є можливість - треба везти авто до механіка на підйомник
-
А якщо ПРАЦЮЮ як замозяйнятий, але доходу - $70 за рік?
-
То пр не світить. Подавати необхідно навіть 0 дохід, з чогось же ви жили увесь цей час. Тим паче з низьким доходом вам можуть давати якісь допомоги з адаптації та працевлаштуванні. Не жартуйте з cra та ircc
-
Те що вам повернули це не заслуга бухгалтера - а ваші законні кошти.
-
Не те шо можна, а я і отримаю і то не мало... тільки на дітей нічо не дадуть... (
-
І мені будь ласка) дякую
-
Нє, ну я працював крім того найнятим.... мій коментар стосувався "ви не працюєте як самозайнятий/а чи на замовлення" - як одна з умов допомоги із заповненням декларації...
-
то це номер у верху сторінки, вірно?
-
І в Україні схожі нюанси були...
-
я нічого не кажу за вашого бухгалтер дай боже щоб він був професіоналом... З власного досвіду, минулого року я брав консультації у бухгалтера - а потім переробляв сам і відсилав корегуючу...
-
Але номер скиньте на всяк випадок... може я розбагатію і буду делегувати податки на бухгалтерів )